תפקיד מטפס רום בצבא

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תפקיד מטפס רום בצבא
    חזי
    07/10/2012

שלום וברכה.
    לפני כמה חודשים התגייסתי לצבא ובמסגרת שירותי הצבאי אני אמור לתקן ולתחזק אנטנות של הצבא התפקיד הזה קצת מלחיץ אותי בגלל כל העניין של הקרינה האם אני צריך לחשוש מזה ולבקש לעבור תפקיד כי תכלס הצבא לא יכול לחייב אותי בתפקיד הזה למרות שאני מעדיף לא לעבור.
    נ.ב-אני יודע שיש איזה שהי שמירה על כללי ביטיחות דוגמא שנמצאים באתר מסויים ועובדים על אנטנה אחת מכבים את השאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקיד מטפס רום בצבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקיד מטפס רום בצבא - תגובה

רם דישון
    07/10/2012

אם אני מתייחס לצבא כמו למעביד אזרחי, הרי שהחוק מחייב אותו להדריך אותך כיצד לעבוד בצורה בטוחה וכיצד להבטיח זאת. אני הייתי מצפה להדרכה מלאה וניפוק ציוד מדידה (במילים פשוטות- מד קרינה) שיסייע לך לוודא שסביבת העבודה בטוחה.
    כל תחזוקה שאיננה במצב חירום צריכה להתבצע על פי חוקי המדינה ללא פשרות. במצב חירום- הסיפור שונה.
    אני מציע לך לרכוש מד קרינה פשוט (ניתן לנשיאה בכיס המכנסיים) שבעזרתו תוכל לוודא האם אתה חשוף לקרינה מסוכנת או לא. פרטים- בדוא"ל פרטי.
    עדיף להזהר כבר עתה ולא להגיע למצב של משפט הקישון או של עובדי קמ"ג.
    ותיקון קטן למה שכתבת- כשעובדים על אנטנה אחת מכבים את כולן, לא רק את השאר. מד הקרינה נועד לוודא שזה נעשה, כי את הקרינה לא ניתן לראות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקיד מטפס רום בצבא - תגובה - תגובה

ד``ר דני וולף
    08/10/2012

אני מסכים מאוד עם ידידי המלומד המהנדס רם דישון, רק הערה אחת. הקו האדום של הצבא הוא פי 1000 ממה שאנחנו דורשים. שאל את ד"ר מיכאל פלג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו