טיגנו אותי במאה מילגרם מטר ממני

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טיגנו אותי במאה מילגרם מטר ממני
    אני
    19/10/2012

כבר קרוב לשנה ועשרה חודשים אני מתלוננת על סיפטומים מפחידים מאוד שמורגשים בראד בגרון ובחזה ותחושת סיחרור מתמדת וכאבי ראש מפחידים כל יום כל שעה הרופאים פטרו אותי שסה פסיכולוגי ואני שאין לי בעיה להודות וללכת לטיפול פסיכולוכי סרבתי להאמין שהסבל הנוראי הזה שנמשך כל יום כל שעה גם במצבים שמחים לא האמנתי שזה נפשי והנה אתמול גילה לי אחד העובדים ששמו מטר מהמשר שלי חמש משדרים של ווי פאיי שפועלים בעוצמה של 100 מילגרם כשפתחתח את ההזמנה גיליתי שהתקינו את זה בדיוק באותו תאריך שזה קרה לי עם הסחרחורת המפחידה הראשונה שנמשכה מספר שעות. שגילו את התאריך והתלונות שלי פירקוו את זה אבל מה זה אומר 100 מילגרם מה יקרה איתי האם הספטומים יעלמו עכשיו האם נגרם לי נזק נוראי האם הקרינה הזו ממש ממש גבוהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגיאות כתיב ממקלדת לא נוחה

אני
    19/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישבתי במשרד כל יום במשך תשע שעות

אני
    19/10/2012

והמשדרים במשך שנה ועשרה חודשים מעל דלת המשרד שלי שעשוייה מעץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגתם עליי? תענו לי בבקשה

אני
    20/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגתם עליי? תענו לי בבקשה - תגובה

רם דישון
    20/10/2012

מה קורה כשאת עוזבת את העבודה? בבית? בימי חופש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אני
    20/10/2012

במשך השנה ועשרה חודשים היה לי כל הזמן מהבוקר עד הלילה עם הקלה בשבת בחופשות פסח וסוכות זה הקל לקראת היום הרביעי של החופש אך לא נעלם לגמריי והחודש האחרון זה פעם ראשונה שלקחתי חופש שך שלושה שבועות וכעבור חמישה ימים זה נעלם לגמריי והייתי בטוחה שזה מאחריי ואז חזרתי לעבודה וביום הראשון התחיל קצת ווביום אחריי קצת יותר וביום החמישי לעבודה זה החמיר מאוד מאוד וברגע שפירקו את קופסת המשדרים היתה הקלה של חמישים אחוז האן הקרינה של 100 גבוהה מאוד לבן אדם שיושב מטר מזה במשך כמעט שנתיים? אשמח אם תכיד לי כלל מה אתה חושב על כל מה שרשמתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

רם דישון
    20/10/2012

הקרינה אינה מסוכנת. הא ראיה שהתסמינים נעלמים לאחר כמה ימים לא קרינה.
    את סובלת כנראה מרגישות קלה לקרינה (לו הרגישות היתה קשה יותר- היית סובלת בכל רגע שמישהו היה משוחח בנייד בקרבתך).
    אני ממליץ לך לרכוש מכשיר מדידה, ולהשתדל לא לשהות במקומות בהם הקרינה גבוהה במקצת מהמינימום של המכשיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה - תגובה

ד``ר דני וולף
    20/10/2012

לא כל כך הבנתי את נתוני הקרינה, האם מדובר ב- WI-FI עם כזו קרינה חזקה? כך או כך אני מצטרף לדברי ידידי המלומד, ורוצה רק לחזק, כי נראה לי שבנוסף לנזקים הבריאותיים החולפים לחלוטין אחת הבעיות כרגע היא הפחד, החרדה, ואי הוודאות. אז ככה, התסמינים השונים הם הפיכים לחלוטין, עם הפסקת הקרינה, ולא משאירים שום נזק בריאותי ארוך טווח. ואם את רגישה לקרינה, מה שלא נראה סביר, אז פשוט תרגישי בכך, וכאמור, החשש הוא שבאופן פסיכולוגי יצוצו לך אותם התסמינים, שבזמנו היו אמיתיים, ולא פסיכולוגיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פחד רק לפני יןמיים גליתי.

אני
    20/10/2012

הסיפטומים היו קיימים שנה ועשרה חודשים לא יידעתי בכלל שתקעו לי את המשדרים הללו כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה התחושות האלו לא היה שום פחד כנ לא חשבתי על קרינה רק לפני יומיים גילו לי שהתקינו לי את גוש הקרינה הזה מעל דלת המשרד שלי לא ידעתי בכלל מה זה הקופסא הזו חשבתי ארון תקשורת כי אני לא מבינה בזה כלום ואז בדקתי בהזמנות מתי התקינו אותה וזה היה בול בתאריך לפני שנה ועשרה חודשים ששם הסבל שלי התחיל ובנוסף אני כן מרכידה כאהי ראש חזקים כל פעם שמישהו מדליק פלאפון אבל רציתי לשאול אמרו לי שהקרינה מהקופסא היא 100 אם הפלאפון ממוצע הוא 1.3 סאר אז מה זה 100 למה התכוונו זה יותר מקרינה של פלאפןן? פי 100 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה פחד רק לפני יןמיים גליתי. - תגובה

רם דישון
    20/10/2012

את מערבבת מידות שונות של דברים שונים. הקופסה משדרת בהספק סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הסבלנות

אני
    20/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו