מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה שנטחנה עד דק.אני21/10/2012
היי
קרינה מפלאפונים :
האם יש פלאפון שלא משדר קרינה מסוכנת?
באיזה טווח אני יכולה להשים פלאפון במצב המתנה בלי להינזק?
האם אוזניות אוויר באמת עוזרות?
אם אני יעטוף את הפלאפון שלי בנייר כסף בזמן המתנה או שיחה זה יעזור?
*האם יש קרינה ממה שמשדר איטרנט?
תודה רבה ויום טוב(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שנטחנה עד דק. - תגובה
ד``ר דני וולף22/10/2012לו היה פלא פון שלא פולט קרינה - זה היה פלאפון צעצוע שגם לא ישדר. מאז גרהם בל אין העברת אנרגיה חשמלית בלי קרינה. אוזניות אויר מרחיקות את חלקי המתכת של האוזנייה מהאוזן, ובתוך כך גם הקרינה המינימאלית שמועברת באוזניות נחסכת מתוך האוזן. אסור להמציא שום שיטות "עטיפה" כדי לחסום את הקרינה, זה עלול לעשות יותר גרוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל יש דברים שחוסמים קרינה
אני22/10/2012למה לא מייצרים פלאפונים שעשויים מהחומרים הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל יש דברים שחוסמים קרינה - תגובה
רם דישון22/10/2012כי אז לא תהיה תקשורת. חשבת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה מייצרים תיקי נשיאה לפלאפונים
דוד23/10/2012חוסמי קרינה בצד שקרוב לגוף? והם מראים בבדיקות קרינה שזה עוזר?
האם הקרינה מתפשטת בקו ישר או שהיא עושה זיגזגים ואז לדעתי באמת הכיסוי לא עוזר?
תודה מראש על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז למה מייצרים תיקי נשיאה לפלאפונים - תגובה
רם דישון23/10/2012כן מיצרים כאלו. הבעיה בקרינה היא בעיקר בזמן השימוש ולא בזמן הנשיאה. אם תשתמש בכיסוי בזמן שיחה, תחווה ניתוקים רבים ובעיות קליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דוד23/10/2012אז בשעת נשיאה עדיף לקחת את הנייד בתיק מאחורי הגף או בנרתיק? בשעת שיחה כמה מטר עדיף להרחיק את המשיר, אם צריך הרבה אוכל לקנות מאריך לאזניות צינור אויר, פשוט אני צריך להיות עם הנייד כל היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! - תגובה
רם דישון23/10/2012אכן עדיף להניחו בתיק.
אין מרחק בטוח- כמה שיותר ריותר טוב. עדיף באמת לרכוש מאריך לכבל האוזניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)