חשד לקיומה של אנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חשד לקיומה של אנטנה סלולרית
    שלום
    27/10/2012

שלום,
    לאחרונה הבחנתי כי הותקן מבנה חשוד ומלבני מברזל שנעשה ניסיון להסתירו מאיתנו בגג של השכנים.
    החשד הראשוני הוא כי מדובר באנטנה סלולרית (ואם כן אז ככה"נ פיראטית, כי הדבר אינו מופיע במפות של המשרד להגנת הסביבה).
    מצ"ב תמונות בהקשר לכך. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי במה מדובר.
    הדבר חשוב ודחוף ביותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד תמונה

שלום
    27/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תמונה - תגובה

רם דישון
    27/10/2012

אין לי מושג.
    נסה לצלם לא נגד השמש ולשלוח לי את הצילום במייל. אולי אוכל לזהות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריבוע זה מתקן גישה אלחוטי= אנט' סל

עמיר בורנשטין
    28/10/2012

הריבוע זה מתקן גישה אלחוטי= אנט' סלולרית לכל דבר ועניין, ניחוש שלי או של גולן טלקום או של הוט מוביל.

האנטנה בתמונה לא פונה לכיוון הצילום לכן רוב הקרינה ממנה לא מגיעה לכיוון הצילום, אבל אני מנחש שיש שם עוד אנטנות.

לגולן ולהוט יש היתר להתקין עד 40% מהאנטנות שלהם כמתקני גישה ללא צורך באישור בניה אלא רק צורך בבדיקת קרינה שכמובן תראה ש"הכל תקין, בסדר, ובמסגרת התקן".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו