מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלות***08/11/2012
שלום.
ברכות על הפורום החשוב, ורק בריאות לכולם!!!
מס' שאלות לי אליכם ברשותכם:
1. ראוטר אלחוטי עבור גלישת אינטרנט; האם הקרינה היא רק בסביבת הראוטר (אם כן מה המרחק המומלץ שצריך לשמור), או גם בסביבת המחשב המרוחק (אם כן מה המרחק שצריך לשמור)
2. עכבר ומקלדת אלחוטיים שמופעלים ע"י סלולה או דרך בלותות' - איזו דרך עדיפה, והאם משחררים קרינה מסוכנת.
3. יש לי ברכב בלותות' פנימי של הרכב ללא אנטנה חיצונית הנראית לעין (אולי יש אנטנה כמו של הרדיו (בצורת פסים ע"ג השמשה האחורית)... האם מומלץ להשתמש או שעדיך להשתמש במע' בלותות' שהותקנה עם אנטנה חיצונית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות - תגובה
רם דישון08/11/20121. רצוי לשמור מטר מהראוטר. המרחק מהמחשב פחות חשוב, אבל ומאחר ומדובר במחשב נייד (אחרת בשביל מה הראוטר?), זה לא מעשי. דאג רק לא להניחו על הברכיים.
2. היינו הך. הקרינה חלשה ביותר משניהם.
3. הבעיה אינה בבלותות' אלא בצורה בה הנייד מחובר לדיבורית. אם הנייד מחובר בבלותות'- הקרינה ברכב חזקה. בנוסף, אינני מכיר בלותות' לרכב עם אנטנה חיצונית. נא הסבר לי.
הפתרון האופטימלי לרכב היא דיבורית קבועה עם אנטנה חיצונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרות
***08/11/2012תודה על התגובה.
לגבי סעיף 1 דווקא לא מדובר במחשב נייד, אלא נייח במקום בו אין לי אפשרות חיבור אינטרנט לקיר.
ברכב יש לי אנטנה חיצונית (על האף של האוטו) די גבוהה. אם אני לא טועה התקינו לי אותה ביום בו התקנתי בלותות' (אא"כ לא שמי לב שהיא היתה שם קודם :) )
דבר נוסף, מוזר לי שאתה אומר שטלפון שמחובר דרך בלותות' לרכב, גורם לקרינה חזקה... הרי אני תמיד רואה פה המלצות לגבי בלותות', כמו דיבורית אישית לנייד (בלותות' שמרכיבים על האוזן) לדעתכם עדיפה...
אני אשמח לקבל הסבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף...
***08/11/2012דבר נוסף, אותו מחשב נייח שאמור לקבל תדרים מהראוטר, מיועד לשימוש ע"י ילדים. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דבר נוסף... - תגובה
רם דישון08/11/2012לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרות - תגובה
רם דישון08/11/2012כאשר ברכב ישנה דיבורית בלותות', היא מעבירה לנייד רק את אותות השמע ומספר םקודות. שידור הרדיו לאנטנה הקרובה נעשה מהנייד, ובגלל שהוא נמצא בתוך גוף מתכתי עם מספר חלונות הקרינה בו גבוהה מאשר באויר החופשי. יתכן שהאנטנה שהתקינו לך מיועדת לקליטת רדיו ולא לסלולר.
לגבי דיבורית אישית בלותות'- גם כאן מומלץ להצמידה לאוזן רק בעת שיחה ולא ברציפות. לגבי הקרינה מהנייד- כנ"ל, ואם ברכב מדובר, הקרינה גבוהה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
***09/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)