מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר ושאר חברים במשרד...מיכל08/11/2012
אני עובדת במשרד שבו בקוטר של כמטר אחד יש לי 2 ראוטרים ומעין ארון תקשורת מימיני (במרחק של פחות ממטר). משמאלי מכונת צילום/פקס קטנה (במרחק של כ 50 ס"מ)שלא כל היום עובדת וכשאני מצלמת בה יותר מצילום אחד אני משתדלת להתרחק
ולרגליי: במרחק של כ 20 ס"מ מיני חוטים המחוברים למכשירים השונים.
לשמחתי, לפחות הטלפון הוא טלפון מרכזיה רגיל ולא אלחוטי.
שאלותי: ראשית - האם מכונת צילום פולטת קרינה גם כשלא מצלמים בה
שנית - לגבי הראוטר (שאיני יודעת מה טיבו,סוג וכו') האם זה בעייתי?
כנ"ל לגבי החוטים שלרגליי... האם באופן כללי - ניתן להעריך את סביבת העבודה סביבי כבעייתית? במשולב.
יש טעם לקנות מכשיר ביתי למדידת קרינה ולמדוד ממקום מושבי?
תודה מראש. מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר ושאר חברים במשרד... - תגובה
ד``ר דני וולף09/11/2012על פניו שום דבר לא נראה לי בעייתי ומסכן, מכונת צילום קרינה מזערית, חצי מטר ממנה קרינה אפסית, כשלא עובדת לא קורנת. ראוטר מספיק מרחק מטר ממנו. ארון תקשורת לא מקרין.
יחד עם זאת למדוד קרינה הן רדיו הן חשמל ביתי זה תמיד רעיון טוב, לעתים קרובות יש הפתעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)