מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מספר שאלותדידי04/12/2012
שלום,
יש לי שלוש שאלות (לא קשורות זו לזו):
1. בחדר השינה של בתי יש קופסא כזאת של הוט (כבלים) על הקיר, כזאת שממנה מחברים כבלים לטלוויזיה ולממיר. הקופסא הזאת איננה בשימוש (אין טלוויזיה בחדר) אך היא ממוקמת קרוב מאוד לראשה של בתי... האם יש מזה קרינה? האם גם כאשר לא מחובר לזה כלום יש קרינה?
2. בקרוב אנחנו אמורים לעבור לדירה חדשה (שנבנית עכשיו) בקומה 2. כשדיפדפתי בחוזה ובמפרט שקיבלנו ראיתי שכתוב שם שיש לדאוג לאוורור הממד לפחות בשלוש השנים הראשונות, עקב חשש לגז ראדון שיוצא מהקירות (בגלל חומרי הבנייה). תיכננתי לשים את הבנות לישון בממד ועכשיו אני מפחדת. האם באמת לא מומלץ לישון שם? ומה זה אומר אוורור- במשך היום אין בעיה לאוורר אבל בלילה סוגרים הרי את החלונות (בחורף קר, בקיץ מזגן).
3. האם יש סכנה בשימוש במקלדת ועכבר אלחוטיים ( כמו שאני משתמשת ברגעים אלו ממש- של מייקרוסופט?)
סליחה על כמות השאלות ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני משאיר לד"ר וולף את שאלה 2.
רם דישון04/12/2012לשאלה 1- אן קרינה.
לשאלה 3- קרינה סופר מזערית. מעשית אין סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות - תגובה
ד``ר דני וולף05/12/20121. קופסת הכבלים של הוט לא פולטת קרינה כלל.
2. אם רק יש אפשרות, לא רצוי לשכן ילדים בממ"ד - נקודה. אם אין שום בררה, צריך לאוורר את הממ"ד מקסימום שעות ביום, לשאוב אבק (לא לטאטא) כי הרדון הכבד שוקע מטה לרצפה. ולהשתדל לא לישון צמוד לקירות אם אפשר.
3. מקלדת ועכבר אלחוטיים מקרינים מעט מעט מאוד, ואין שום בעיה "לחטוף" את הקרינה לידיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)