כספית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כספית
    יעל
    04/12/2012

לפני מספר שעות נשרפה לנו נורה חסכונית שמכילה כספית. בעלי שם אותה בכיור במטבח (מספר שעות לאחר שנשרפה, שכבר היתה קרה) במטרה לזרוק אותה עם הזבל שבכיור ולצערי היא נשברה לו קצת למטה... אני ובנותי- בת ארבע וחצי ובת חמישה חודשים היינו באותו זמן בסלון... לאחר דקה בערך הוא פינה את הכל החוצה ושטף היטב את הכיור, למרות שהוא טוען שלא ראה שום דבר יוצא מהנורה. אני בלחץ היסטרי! כמובן שמייד איווררתי את כל הבית ולא נתתי לבנות להתקרב למטבח, אך אני מאוד חוששת מהאדים של הכספית שאולי נמצאים בבית! כמו כן, זה נשבר בכיור שהיו בו עוד כלים. מה עלי לעשות עכשיו- האם מספיק לשטוף היטב את הכלים או לזרוק הכל? ומה עם הכלים שעמדו במטבח לייבוש? מה עם כל הירקות שעמדו על הסלסלה על השולחן- לזרוק אותם? האם האדים נצמדים ומזהמים כל מה שהיה במטבח? אנא ענו לי אני מאוד חוששת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כספית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כספית - תגובה

ד``ר דני וולף
    05/12/2012

אדי הכספית בנורה מזעריים, ושניות לאחר שנשברה הנורה, הם כבר אינם באויר החדר. אדי הכספית מהנורה שנשברה לא ירחיקו לכת מעבר למטר אחד מהנורה. בקיצור לא קרה כלום, את הכלים מספיק לשטוף שטיפה רגילה לחלוטין, אם האוכל יירד מהם אז גם הכספית תרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו

יעל
    05/12/2012

קודם כל תודה, קצת הרגעת אותי...
    הבנתי שאדי הכספית מתפזרים בערך לשטח של מטר. לא הבנתי מה לגבי האוכל שעמד בחוץ בקרבת מקום. בערך מטר מהכיור שבו נשברה הנורה. האם אדי הכספית יכולים "להידבק" לירקות ולהשאיר שאריות? או למשל קופסת התיונים (תה) שעמדה על מדף מעל הכיור האם ניתן להמשיך להשתמש בה? אני שואלת בעיקר כי יש לי בבית תינוקת קטנה שאני נותנת לה מהאוכל הזה ורוצה לוודא אם זה בטוח במאה אחוז... תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו - תגובה

ד``ר דני וולף
    05/12/2012

ברפואה כמו באהבה אין בטוח ואין לעולם לא. אם לא מדובר באוכל במחיר של קביאר ופטיריות כמהין, ואם מדובר בתינוקת, זרקי את כל האוכל כולל שקיות התה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה אחרונה-מבטיחה

יעל
    05/12/2012

אם במקרה ירדה מעט כספית לביוב- האם יש סכנה שהיא תזהם את מערכת הביוב של הבית? זה יכול להגיע איכשהו אלינו דרך שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה אחרונה-מבטיחה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    05/12/2012

הכספית נמהלת בתוך הנפח של מי הביוב,
    גם ככה היא היתה בכמות אפסית.
    פשוט תשכחי מזה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

יעל
    05/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחח נחמד

יוסי מ.
    07/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו