קרינה מקו מתח ליד מקום העבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מקו מתח ליד מקום העבודה
    רועי
    10/12/2012

קיבלתי הצעת עבודה מחברה ברמת החיל - רחוב הברזל.
    כשביקרתי במקום ראיתי בכיוון דרום (מדרום לרחוב הברזל) קוי חשמל שנראו קרובים - אם כי לא התעמקתי ואינני יודע את המרחק המדויק.

האם בדיקה במכשיר מדידה בייתי כמו ה TriField יכולה לשלול סיכון בריאותי בעבודה במקום?

אגב, ראיתי גם אנטנות סלולריות מהעבר השני של הכביש, אך מהן אני פחות חושש כי אני יודע שלא עובר דרך קירות וחלונות ניתן למגן.

תודה ויישר כח על הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה - התכוונתי למדידת השדה המגנטי

רועי
    10/12/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מקו מתח ליד מקום העבודה - תגובה

רם דישון
    10/12/2012

כן, בדיקה במכשיר מדידה בייתי כמו ה TriField יכולה לשלול סיכון בריאותי בעבודה במקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - אשמח גם להתיחסות ד"ר שליטא

רועי
    13/12/2012

מדדתי את השדה המגנטי (בגובה הקרקע) והוא אפסי. המרחק לבנין הוא מעל מאה מטר (110-150).

השאלה שלי היא לגבי מידת הסיכון מיוני קורונה.

ראשית, רצ"ב תמונה שצילמתי מדרום לרחוב הברזל בתל אביב. קו המתח עובר לאורך הגדה הדרומית של הירקון. האם על פי התמונה זה קו מתח גבוה או קו מתח עליון? אם זה קו מתח גבוה ולא עליון, אני מבין שאין סכנה של יוני קורונה. אם זה קו מתח עליון, האם יש סיכון משמעותי מיוני קורונה בהנתן המרחק והכיוון (שוב, קו המתח הוא מדרום לבנין, במרחק 100-150 מטר). כמו כן בהנתן שאני נמצא בבנין שבו אני מניח שהחלונות כמעט תמיד סגורים (אם כי מן הסתם מערכת המיזוג שואבת אוויר מבחוץ). האם יש סיבה לדאגה? אני מאוד מעונין במשרה ומקווה לשהות שם עוד שנים ארוכות אך לא אם קיים סיכון משמעותי לבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - אשמח גם להתיחסות ד"ר שליטא - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    18/12/2012

מבחינת יוני קורונה, לפי התמונה, והכיוון, לא נראה לי סיכון.
    בטל כוננות ספיגה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו