ממ"ד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ממ"ד
    ציפי
    19/12/2012

אני גרה בקומה 8. הבן שלי ישן בממ"ד. בערב ובלילה קשה לאוורר, כי קר מאוד, ובקיץ החלון סגור בגלל המזגן. האם יש חשש לבריאות בגלל גז הראדון בממ"ד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממ"ד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממ"ד - תגובה

ד``ר דני וולף
    20/12/2012

קשה מאוד להגיד, אני מניח שממד חדש קרינתו קטנה, אולם אני ממליץ לחפש כל אפשרות אחרת ולא לתת לילדים לישון בממד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ"ד

ציפי
    20/12/2012

שכחתי לציין, שהדלת של הממ"ד , שפונה למסדרון פתוחה, ובקיר למעלה (לא בתקרה) יש תריס קטן עם פתחים, שממנו יוצא אוויר קר או חם של המזגן המיני מרכזי לתוך הממ"ד. האם זה מוריד את הסיכון לישון בממ"ד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ"ד - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    22/12/2012

אצלך האוויר של הממ"ד (עם הראדון שיוצא מהקירות), נידחפים לתוך הדירה ונמהלים באוויר שבדירה.
    כדאי לאוורר את הדירה לעיתים קרובות, אז הסיכון, אם ישנו בכלל, יורד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו