מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנוגע לקשר רדיו.אביב08/01/2013
האם זה תקין לעבוד עם מכשיר קשר שעובד עם קשר רדיו בתדר של מגה הרץ ולא סלולרי שזה גיגה הרץ אבל שנותן הספק שידור של 40 הרץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אביב08/01/201340 ואט הספק שידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון - תגובה
רם דישון08/01/20131. נושא השפעת התדרים השונים על גוף האדם טרם נחקר דיו על מנת לדעת מה פחות רע. בנוסף, מכשירי הקשר עובדים במאות מגהרצים (תלוי בסוג המכשיר) והסלולר מעט יותר גבוה. לא נראה לי שיש הבדל משמעותי.
2. הספק של 40 וואט הנו גבוה מאד ומומלץ להתרחק מהאנטנה ככל האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה,
אביב08/01/2013אני יודע שכדאי להתרחק מכיוון שבשידור יש פליטת קרינה השאלה שלי זה אם 40 וואט מסוכן בקשר רדיו והאם יש סכנות בריאותיות בנושא הזה, ניתן להוסיף שהשידור במכשירים אילו מתמשך כמה שניות לשידור ולא ממושך כמו בסלולר, הדבר שמטריד אותי הוא רק ההספק שידור והאם הוא מסוכן באופן רציני או שאני נלחץ סתם, כי אני עובד עם זה כמה חודשים. אני גם מתקן מכשירים אילו ובודק אותם בלי אנטנה. השאלה היא אם גם בלי האנטנה המכשיר מקרין באופן כזה שחייבים להזהר ממנו ושחייבים לשים לו עומס דמי כי עבדתי אני עבדתי בלי.. החששות שלי הם רק בריאותיות וברצוני לדעת מה מצבי לפי הנתונים שנתתי לך ומה אני אמור לעשות בנושא... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לתשובה, - תגובה
רם דישון08/01/2013כמובן שאם השידור נמשך כמה שניות הוא אינו מסוכן. סביר שלא קרה לך כלום- כי הנזק נגרם מחשיפה ארוכה.
לגבי עומס דמה- חייבים להשתמש בו, גם מסיבה בריאותית וגם מפני שהפעלה ללא אנטנה או עומס דמה מקצרת את חיי המכשיר, ועלולה גם לשרוף אותו. אצלי במעבדה לא היה דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)