מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מה אוזניה של האייפוןטלי14/01/2013
שלום,
אני מקפידה כבר שנים לדבר רק עם אוזניה על מנת להקטין קרינה באיזור הראש (דיבורית אישית) ולאחרונה החלו כאבי אוזניים בעקבות שיחות הטלפון.
בדקתי ברשת ונראה כי בניגוד למחקרים שממליצים על שימוש באוזניה, מחקרים אחרים מראים שדווקא החוט של האוזניה מרכז ומנקז את הקרינה שפולט הטלפון ישר לכיוון הראש. ויש אפילו שטוענים שהקרינה מהאזניה אף מוגברת (פי 3 או 4).
הייתי שמחה, אם תוכלו לעשות ״סדר״ בנושא.
אם אכן מסוכן - מה השימוש העדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה מה אוזניה של האייפון - תגובה
רם דישון14/01/2013ראי בשאלות נפוצות. אם בכל זאת משהו לא ברור- פני שנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
טלי14/01/2013עכשיו נלחצתי ממש, אני כבר כמה שנים מדברת רק עם דיבורית אישית חוטית והרבה שעות ביום.
לאחרונה חשה כאמור כאבי ראש אזניים וסחרחורות.
האם כדאי ללכת להבדק?
מה ניתן לעשות על מנת להתמודד עם התופעות? כמה זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וואו - תגובה
רם דישון14/01/2013תנסי לעבור לאוזניות אויר.
האם כאבי הראש עוברים כשאינך משוחחת עם האוזניה? מה קורה בבוקר לפני שהתחלת לשוחח? מה קורה בסופי שבוע?
לפני שקופצים למסקנות, כדאי לוודא שכאבי הראש הם באמת מהאוזניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזעור נזקים קיימים
טלי14/01/2013כשאני לא מדברת אין לי כאבי ראש. את האוזן (כאב עמום או לחץ) אני מרגישה באופן כמעט קבוע.
ברגע שאני מתחילה לדבר האוזן וכל מה שסביב מתחיל לכאוב.
אחרי שיחה שארוכה מכמה דקות הכאב העמום נשאר כשעה אחרי....
אי שימוש גורר אי כאב או הפחתה ניכרת.
אני מפסיקה עם האוזניה לאלתר כמובן! אבל לא ברור לי אם ש משהו שאני יכולה לעשות בדיעבד: בדיקות רפואיות? תהליכי ניקוי למיניהם? יש כל מיני שממליצים על אביזרים עם שדות מגנטים אבל לא ברור לי אם יש אמת בדבר או שזו שרלטנות...
אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת למזער נזקים שכבר ישנם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזעור נזקים קיימים - תגובה
רם דישון14/01/2013צמצמי שימוש ועברי לאוזנות אויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)