הטענת סלולרי בלילה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הטענת סלולרי בלילה
    korkov
    20/01/2013

האם זה מסוכן להטעין סלולרי בלילה בחדר אחר, לא זה שאני ישנה בו. הבנתי שלא כדי להפעיל מכשירים חשמליים כמו מדיח כלים ומכונת כביסה כשישנים, מחשש לקצר ושריפה. האם גם הטענת מכשיר סלולרי מסוכנת מחשש לשריפה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטענת סלולרי בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטענת סלולרי בלילה - תגובה

רם דישון
    20/01/2013

לא מסוכן להטעין סלולרי בלילה בחדר אחר, בתנאי שהמטען תקין והחוטים שלמים.
    אין סיכון גם בהפעלת מכשירים חשמליים כמו מכונת כביסה ומדיח, בתנאי שמערכת החשמל תקינה ללא "חלטורות" וקיצורי דרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סתם פארנואידית

korkov
    20/01/2013

האם בכל אופן יותר בטוח להטעין על שולחן פלסטיק או מגש פלסטיק ולא על עץ שיכול להיות דליק

היו אצלנו שלוש שריפות בקומה, אחת מהטלויזיה של השכנה השנייה מהמייבש שלה והשלישית מהמזגן שלנו...

תודה על התגובה המהירה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סתם פארנואידית - תגובה

רם דישון
    20/01/2013

פלסטיק בוער טוב יותר מעץ (אלא אם הוא כולל מעכב בעירה, שזה מקרה נדיר).
    איפה היו השריפות? האם במכשירים עצמם או בשקעים/כבלים? הסיכוי שבקומה אחת תקרינה שלש שריפות במכשירים שונים היא אפסית, לכן נראה כמו עבודה גרועה של החשמלאי שהתקין את הלוחות והחיבורים בדירות. יש לי כמה רעיונות בנושא-פני בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת איך אפשר לדעת

korkov
    21/01/2013

אם הבעיה הייתה במכשיר או בחיבורים. אצלנו המזגן שנמצא מתחת לכביסה בער פתאום ושרף חלק מהבגדים. שאלתי את חברת הביטוח שלי מה הבעיה בקומה שלנו? כי חשבתי שאולי יש להם אינטרס לחקור את הנושא. אבל הם רק כעסו עלינו ששוב יש שריפה בקומה שלנו (כי פעם קודמת תבענו אותם בגלל השכנה ששרפה) ניסו לתת לנו כמה שפחות כסף, אבל לא ממש חקרו את העניין ואמרו ישר שכנראה אין שום בעיה בחשמל.
    האמת בהתחלה חשבנו שהשכנה שלנו פירומנית עד שזה קרה אצלנו.
    מפחיד למען האמת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת איך אפשר לדעת - תגובה

רם דישון
    22/01/2013

אף אחד לא בדק מדוע התלקח המזגן (אני מבין שמדובר ביחידה החיצונית)? זה מוזר, כי ביחידה זו יש מעט פלסטיק ורובה מתכת, כך שכנראה הסיבה היתה מגע חשמלי רופף. בכל מקרה, אני מאמין שבחדש כבר עשו את ההתקנה כראוי.
    בכל מקרה, אני מעדיף שהמשך השרשור הזה יהיה בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו