מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הטענת סלולרי בלילהkorkov20/01/2013
האם זה מסוכן להטעין סלולרי בלילה בחדר אחר, לא זה שאני ישנה בו. הבנתי שלא כדי להפעיל מכשירים חשמליים כמו מדיח כלים ומכונת כביסה כשישנים, מחשש לקצר ושריפה. האם גם הטענת מכשיר סלולרי מסוכנת מחשש לשריפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטענת סלולרי בלילה - תגובה
רם דישון20/01/2013לא מסוכן להטעין סלולרי בלילה בחדר אחר, בתנאי שהמטען תקין והחוטים שלמים.
אין סיכון גם בהפעלת מכשירים חשמליים כמו מכונת כביסה ומדיח, בתנאי שמערכת החשמל תקינה ללא "חלטורות" וקיצורי דרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סתם פארנואידית
korkov20/01/2013האם בכל אופן יותר בטוח להטעין על שולחן פלסטיק או מגש פלסטיק ולא על עץ שיכול להיות דליק
היו אצלנו שלוש שריפות בקומה, אחת מהטלויזיה של השכנה השנייה מהמייבש שלה והשלישית מהמזגן שלנו...
תודה על התגובה המהירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סתם פארנואידית - תגובה
רם דישון20/01/2013פלסטיק בוער טוב יותר מעץ (אלא אם הוא כולל מעכב בעירה, שזה מקרה נדיר).
איפה היו השריפות? האם במכשירים עצמם או בשקעים/כבלים? הסיכוי שבקומה אחת תקרינה שלש שריפות במכשירים שונים היא אפסית, לכן נראה כמו עבודה גרועה של החשמלאי שהתקין את הלוחות והחיבורים בדירות. יש לי כמה רעיונות בנושא-פני בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת איך אפשר לדעת
korkov21/01/2013אם הבעיה הייתה במכשיר או בחיבורים. אצלנו המזגן שנמצא מתחת לכביסה בער פתאום ושרף חלק מהבגדים. שאלתי את חברת הביטוח שלי מה הבעיה בקומה שלנו? כי חשבתי שאולי יש להם אינטרס לחקור את הנושא. אבל הם רק כעסו עלינו ששוב יש שריפה בקומה שלנו (כי פעם קודמת תבענו אותם בגלל השכנה ששרפה) ניסו לתת לנו כמה שפחות כסף, אבל לא ממש חקרו את העניין ואמרו ישר שכנראה אין שום בעיה בחשמל.
האמת בהתחלה חשבנו שהשכנה שלנו פירומנית עד שזה קרה אצלנו.
מפחיד למען האמת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא יודעת איך אפשר לדעת - תגובה
רם דישון22/01/2013אף אחד לא בדק מדוע התלקח המזגן (אני מבין שמדובר ביחידה החיצונית)? זה מוזר, כי ביחידה זו יש מעט פלסטיק ורובה מתכת, כך שכנראה הסיבה היתה מגע חשמלי רופף. בכל מקרה, אני מאמין שבחדש כבר עשו את ההתקנה כראוי.
בכל מקרה, אני מעדיף שהמשך השרשור הזה יהיה בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)