קרינה מאנטנות סמוכות ביחידת דיור

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנות סמוכות ביחידת דיור
    אור
    15/02/2013

בס"ד

למומחים שלום,

אני ובן זוגים מחפשים לשכור יחידת דיור. מצאנו יחידה שממוקמת קרוב מאוד (פחות מ-50 מ')למגדל מים שעליו מותקנות מספר אנטנות סלולאריות. ברצוני לשאול האם יש סכנת קרינה מאנטנות אלו ביחידה עצמה, שהרי מדובר ביחידת מרתף שחדר השינה שלה הוא ממ"ד בקומת מרתף וידוע לי שיש פחות קליטה במקומות מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנות סמוכות ביחידת דיור - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/02/2013

אכן סכנת קרינה מזערית, אולם בממ"ד עצמו שנמצא מתחת לפני הקרקע, ואני מניח גם שהוא ישן עלולה להיות קרינה מייננת חזקה שהיא מסוכנת בהרבה!! לא מומלץ לגור שם בלא למדוד קרינה מייננת, רדון וקרינה מייננת אחרת, על ידי מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

אור
    16/02/2013

בס"ד

ד"ר וולף שלום,

תודה על התשובה. היחידה עצמה חדשה (בת כמה שנים בודדות). האם יש הבדל בין חדר שינה שאינו ממ"ד לבין חדר שינה שהוא ממ"ד..? ואם כן, מה ההבדל בין חדר שנמצא תחת הקרקע לבין חדר שנמצא בגובה הקרקע.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד``ר דני וולף
    17/02/2013

יש הבדל, הממדים החדשים מקרינים הרבה פחות מהישנים כי עשויים מחומרים שפחות מקרינים (פחות אפר פחם וכיו"ב). מתחת פני הקרקע מצטבר גז רדון, שהוא גז כבד מהאויר ולכן שוקע, ובממד שאינו מאוורר דיו, עלול להיצטבר הרדון שהוא חומר רדיואקטיבי, שנשאף לריאות. ראה שאלות קודמות ושאלות קבועות קרא באינטרנט על גז הרדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו