קרינה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית
    סיון
    15/02/2013

שלום! יש לי סמסונג גלקסי ואני מעוניינת לדעת האם בזמן שהוא מחובר לאנטרנט {אוטומטית, לא בזמן גלישה באתר מסויים} כשאני מאזינה למוזיקה השמורה אצלי במכשיר, האם אני חשופה לקרינה יותר גדולה{בגלל המתכת שבאוזניות} מאשר אם הייתי מאזינה דרך מכשיר mp חיצוני?
    ושאלה נוספת- יש לי משכיר שמנותק מרשת סלולרית כמה שנים, רשום עליו "שידור חדש 921", האם יש סכנת קרינה או שבכלל לא?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית - תגובה

ד``ר דני וולף
    16/02/2013

שאלה א. אני לא מבין מה זאת אומרת בזמן שהמכשיר מחובר לאינטרנט?!?! אם הוא מחובר לאינטרנט זה לא משנה אם את גולשת או לא. אני מניח שהוא לא מחובר לאינטרנט כל הזמן אחרת הבטריה הייתה נגמרת לך תוך 10 דקות!! במצב שהוא לא מחובר אין בעיה. זה המצב שהסמסונג נמצא בו כל הזמן.
    שאלה ב. אם אין כרטיס סים מחובר לרשת זה לא מקרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה..

סיון
    16/02/2013

כשרשמתי שהמכשיר מחובר לאנטרנט התכוונתי שאני לא צריכה להתחבר דרך wifi וכי הוא מעדכן את עצמו כל כמה דקות, אז בעצם העדכונים הקטנים האלה לא מקרינים ישירות לאוזניים בעזרת האוזניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה קטנה.. - תגובה

רם דישון
    21/02/2013

בזמן העדכון, המכשיר עונה שקיבל, לכן יש שידור קצר מאד כל כמה דקות. השידור נקלט (בחלקו הקטן) במוליך של האוזניות וחלק קטן מגיע לאוזניים. בסה"כ זה מעט, אבל אם אפשר להמנע- עדיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו