מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולריתסיון15/02/2013
שלום! יש לי סמסונג גלקסי ואני מעוניינת לדעת האם בזמן שהוא מחובר לאנטרנט {אוטומטית, לא בזמן גלישה באתר מסויים} כשאני מאזינה למוזיקה השמורה אצלי במכשיר, האם אני חשופה לקרינה יותר גדולה{בגלל המתכת שבאוזניות} מאשר אם הייתי מאזינה דרך מכשיר mp חיצוני?
ושאלה נוספת- יש לי משכיר שמנותק מרשת סלולרית כמה שנים, רשום עליו "שידור חדש 921", האם יש סכנת קרינה או שבכלל לא?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה סלולרית - תגובה
ד``ר דני וולף16/02/2013שאלה א. אני לא מבין מה זאת אומרת בזמן שהמכשיר מחובר לאינטרנט?!?! אם הוא מחובר לאינטרנט זה לא משנה אם את גולשת או לא. אני מניח שהוא לא מחובר לאינטרנט כל הזמן אחרת הבטריה הייתה נגמרת לך תוך 10 דקות!! במצב שהוא לא מחובר אין בעיה. זה המצב שהסמסונג נמצא בו כל הזמן.
שאלה ב. אם אין כרטיס סים מחובר לרשת זה לא מקרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנה..
סיון16/02/2013כשרשמתי שהמכשיר מחובר לאנטרנט התכוונתי שאני לא צריכה להתחבר דרך wifi וכי הוא מעדכן את עצמו כל כמה דקות, אז בעצם העדכונים הקטנים האלה לא מקרינים ישירות לאוזניים בעזרת האוזניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה קטנה.. - תגובה
רם דישון21/02/2013בזמן העדכון, המכשיר עונה שקיבל, לכן יש שידור קצר מאד כל כמה דקות. השידור נקלט (בחלקו הקטן) במוליך של האוזניות וחלק קטן מגיע לאוזניים. בסה"כ זה מעט, אבל אם אפשר להמנע- עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)