טלפון קווי נטויזן VOB

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טלפון קווי נטויזן VOB
    משה
    05/03/2013

אם יש לנו 5 נקודות של טלפון קווי נטויזן VOB ואנחנו מכבים את הראוטר- האם יש קרינה? מה עוצמתה? האם היא קצת מסוכנת?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפון קווי נטויזן VOB

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפון קווי נטויזן VOB - תגובה

רם דישון
    05/03/2013

אינני מכיר את המערכת הזו.
    אם הטלפון קוי- אין קרינה. אם אלחוטי- יש לשמור מרחק של מטר מהאנטנ ומהבסיס. אין חשיבות למספר השלוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למר דישון בתודה - תגובה

רם דישון
    06/03/2013

Now you are talking business...
    לשאלתך:
    על פי מיטב הבנתי, הנט-בוקס אמור לשדר כמו טלפון אלחוטי, דהיינו חייב לשדר כל הזמן. אמנם בעוצמה לא גבוהה, אבל כל הזמן. אם אתה יכול להרחיק אותו לפחות שני מטר מבני הבית- ניתן לחיות עם זה.
    לגבי הראוטר- תקן N הוא בהספק גבוה יותר מהרגיל, ובא לאפשר כיסוי לטווחים יותר גדולים. לא מומלץ.
    נקודה נוספת לא ברורה לי:
    בנט בוקס יש אפשרות לחבר שני קוי טלפון חוטיים. אני מניח, לפי מה שאמרו לך, שהוא משדר גם כמו טלפון אלחוטי. בשביל מה אתה צריך את זה? אני הייתי מחפש פתרון ללא השידור הזה, שנראה לי שאינך זקוק לו כלל!
    בהנחה שבכוונתך לכבות את ה-WIFI, הייתי מבקש מנטויז'ן פתרון שאינו משדר כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו