מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רכישת דירה לאחר בדיקת קרינהשלומי06/03/2013
שלום רב
אני לפני רכישת דרה על עמודים שבמרחק 4 מ'' מחדר השינה ממוקם פילר חשמל של הבנין. עקב חשש מקרינה הזמנתי בדיקה (שבוצעה בשעה 18:00 ע"י מודד מוסמך אבל זה לא קיץ שכולם עם מזגנים). להלן ממצאים של הבדיקה: בפילר עצמו נמדדה קרינה של כ40MG ולאחר התרחקות של כ-3 מטר הקרינה ירדה ל-2MG בממוצע מתחת לחדר השינה ובחדר שינה עצמו היא נעה בין 1.8MG ל 1.5MG בממוצע השאלה היא עד כמה חשיפה ארוכה (שינה) בשעות עומס יכולה להעלות את רמת הקרינה והאם זה הגיוני שהקרינה פחתה ב3 מטרים מ40 ל 2...מצורפת תמונה של הפילר מול חלון השינה.
בנוסף צמוד לחדר לסלון ממוקם הפילר בלובי הדירתי שבו נמדדה קרינה גבוהה אך בסלון ובמטבח עומד על ממוצע 2MG בשאר הדרים המדדים עמדו על 0.5-0.9 אשמח לדעת האם הטווחים האלה הם תקינים ולאיזו עלייה באחוז הקרינה אני עלול להחשף לה בשעות פעילות של עומס.
אין לי בעייה לשלוח את הדוח למייל פרטי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רכישת דירה לאחר בדיקת קרינה - תגובה
רם דישון07/03/2013כל מה שמתחת ל-2 מיליגאוס נחשב תקין. אני מאמין גם שבלילה השדה יורד עוד יותר כי הצריכה יורדת.
כן, הגיוני שהקריאה ירדה מ-40 ל-2 מיליגאוס במרחק של 3 מטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

