רכישת דירה לאחר בדיקת קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רכישת דירה לאחר בדיקת קרינה
    שלומי
    06/03/2013

שלום רב
    אני לפני רכישת דרה על עמודים שבמרחק 4 מ'' מחדר השינה ממוקם פילר חשמל של הבנין. עקב חשש מקרינה הזמנתי בדיקה (שבוצעה בשעה 18:00 ע"י מודד מוסמך אבל זה לא קיץ שכולם עם מזגנים). להלן ממצאים של הבדיקה: בפילר עצמו נמדדה קרינה של כ40MG ולאחר התרחקות של כ-3 מטר הקרינה ירדה ל-2MG בממוצע מתחת לחדר השינה ובחדר שינה עצמו היא נעה בין 1.8MG ל 1.5MG בממוצע השאלה היא עד כמה חשיפה ארוכה (שינה) בשעות עומס יכולה להעלות את רמת הקרינה והאם זה הגיוני שהקרינה פחתה ב3 מטרים מ40 ל 2...מצורפת תמונה של הפילר מול חלון השינה.
    בנוסף צמוד לחדר לסלון ממוקם הפילר בלובי הדירתי שבו נמדדה קרינה גבוהה אך בסלון ובמטבח עומד על ממוצע 2MG בשאר הדרים המדדים עמדו על 0.5-0.9 אשמח לדעת האם הטווחים האלה הם תקינים ולאיזו עלייה באחוז הקרינה אני עלול להחשף לה בשעות פעילות של עומס.
    אין לי בעייה לשלוח את הדוח למייל פרטי, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת דירה לאחר בדיקת קרינה - תגובה

רם דישון
    07/03/2013

כל מה שמתחת ל-2 מיליגאוס נחשב תקין. אני מאמין גם שבלילה השדה יורד עוד יותר כי הצריכה יורדת.
    כן, הגיוני שהקריאה ירדה מ-40 ל-2 מיליגאוס במרחק של 3 מטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו