כמה שאלות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    אלי
    08/03/2013

שלום רציתי לשאול כמה דברים,
    1)שמעתי שאם מגדירים בסלולרי בהגדרות רשת במקום "מצב כפול" רק GSM זה חוסך סוללה ויותר חשוב-מפחית קרינה. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן האם נכון לכל מקום? לצורך העניין אני גר ביישוב קטן ויש אנטנות סלולריות בקצה היישוב. במשך היום אני בעבודה במרכז. ניסיתי להיות במצב הזה כמה ימים ולא הרגשתי שום בעיות קליטה.
    2)אני נוהג לשים בלילה את הסלולרי במצב "לא מקוון".האם זה באמת פולט פחות קרינה או שכדאי לכבות את המכשיר לגמרי בלילה?ניתן לבצע שיחות חירום במצב זה עד כמה שאני מבין (הסים נשאר בפנים כמובן).
    3)שמעתי שבזמן הטעינה של הסלולרי הוא פולט קרינה. בכל מקרה צריך להתרחק מטר לפי מה שקראתי פה, השאלה אם הקרינה נפלטת מהמטען או מהמכשיר כדי לדעת ממה בדיוק להתרחק (זה משנה לי כי אם השקע והמטען ממש מעל ראשי אך הכבל ארוך דיו ואני שם את המכשיר מטר בערך מעל הראש,האם זה עוזר או שהקרינה יוצאת מהמטען עצמו).
    4)אם המכשיר סיים להיטען לאחר שעתיים לדוגמה ונשאר מחובר לשקע עוד כמה שעות,הקרינה ממשיכה להיפלט?
    5)ושאלה אחרונה,אולי טיפשית אבל אני רוצה להיות בטוח,לאחר הוצאת המכשיר מהמטען,הם נשאר זכר לקרינה בחדר או שהיא נעלמת ישר?

תודה מראש ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות - תגובה

רם דישון
    08/03/2013

1. כן, זה חוסך קצת קרינה כי בלאו הכי המכשיר רוב הזמן בקליטה. הקרינה באה במתקף (פולס) קצר של מספר שניות כל מספר דקות. אם במצב כפול נדרשים שני שידורים כאלו- הרווחנו אחד.
    2. בדוק בהוראות המכשיר מה המשמעות של "לא מקוון". אם אינני טועה, הוא עדיין ימשיך לשדר את המתקף הנ"ל, רק שכל תעבורת האינטרנט תיפסק. אני הייתי מעדיף להרחיק את המכשיר מטר ממך ולא להתעסק אתו כל יום.
    3. מי שפולט קרינה הוא המטען.
    4. הקרינה ממשיכה גם לאחר סיום הטעינה.
    5. קרינת המטען נפסקת מיידית עם ניתוקו מהשקע. בחדר לא נשאר זכר ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק הבהרה קטנה

אלי
    09/03/2013

אם המכשיר מטר ממני (בלילה ובכלל) אין שום בעיה מבחינת קרינה גם אם לא מעבירים למצב לא מקוון/טיסה?וזה משנה אם הוא מטר מעל הראש(על מדף מעל המיטה לצורך העניין) או שחייבים מטר לצדדים(למשל על שולחן שצמוד לקיר בצד השני של החדר)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רק הבהרה קטנה - תגובה

רם דישון
    09/03/2013

כן, במרחק מטר הקרינה יורדת מאד, ואין צורך לעבור למצב טיסה.
    לא משנה באיזה כיוון מודדים את המטר. מעל הראש גם טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו