מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיוקים לגבי קרינה מסוכנתקרן שדה21/03/2013
אני קוראת שאתם כותבים שקרינה מתחת ל2 היא תקינה. מצד שני בעבר אחד המומחים כאן כתב שאת נכדיו היה שם בחדר עם קרינה של פחות מ0.6...
אנחנו רכשנו בית עם עמוד חשמל גדול לידו ומדדנו קרינה בבית שנעה בין 1.7 - 2.2. גם בכל הרחוב הראשי נמדדו קרינה של מעל 2.
הצלחתי לקבוע פגישה עם מזכיר הישוב והאחראי על איכות הסביבה במועצה במטרה לנסות לשכנע אותם שעם כל הקמת ההרחבה עכשו אפשר לנצל את ההזדמנות ולהעביר את כל החשמל מתחת לאדמה. יש לציין שהישוב קטן ואחוז מיקרי הסרטן באותו רחוב קטן - יחסית גדול.
האם תוכל להפנות אותי לחומרים שאוכל להדפיס על מנת לבוא אל הפגישה מוכנה?
עדיף בעברית אבל גם באנגלית. האם זה נכון שבחו"ל מחמירים את התקנים יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיוקים לגבי קרינה מסוכנת - תגובה
רם דישון21/03/2013ההמלצה לגבי שדה מגנטי נזכרת באתר של המשרד להגנת הסביבה. נראה לי שאת מערבבת בין שדה מגנטי לקרינת רדיו. אלו שני נושאים שונים.
בכל מקרה שדה של 2 מיליגאוס נחשב לבטוח.
צריך לבדוק בבית האם הקריאות שמדדת נובעות מהקו החיצוני או חיבור לא אופטימלי של ההארקה בבית. מומלץ להתיעץ עם חשמלאי שמנוסה בהארקות, וראי גם בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיוקים לגבי קרינה
קרן שדה21/03/2013אני מתכוונת אך ורק לקרינה אלקטרו מגנטית של חוטי חשמל. אין בעיית הארקה בבית.
הקרינה נמדדה בכל השכונה והיתה מעל 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיוקים לגבי קרינה - תגובה
רם דישון21/03/20131. לא זכור לי שמי ממנהלי הפורום כתב שלא יתגורר עם נכדיו בבית עם שדה גבוה מ-0.6 מיליגאוס. זה לא הגיוני. אין בית שהשדה בו יותר נמוך מערך זה.
2. אם זה המצב- נסו לפנות לחברת החשמל. יחד עם זאת, 2 מיליגאוס אינו מספר קדוש. סטיה קטנה, גם כלפי מעלה, אינה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)