קרינה אלקטרומגנטית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה אלקטרומגנטית
    אני
    10/04/2013

שלום רב. מס' שאלות, אודה לכם אם תוכלו לענות:
    פניתי אליכם בעבר בנוגע ללוחות חשמל בתוך חדר בעבודה.
    1-עשיתי בדיקה ונאמר לי שמטר משם זה לא מסוכן למבוגרים. הקרינה כן מאוד גבוהה אבל כשמתרחקים זה "בסדר". מה זה אומר?? האם לא יכולות להיות השפעות עתידיות על המצב הבריאותי של מי שנמצא בחדר? האם יש המלצה כמה זמן מותר להיות בחדר כזה?
    2-במידה ועושים מיגון חוסם קרינה לארון עם הלוחות חשמל ובניית קיר מתאים בצד השני שגם מושפע מהקרינה, עד כמה זה באמת מגן?
    3-בנוסף, באותו חדר יש מנגנון של מע' כריזה וכיבוי אש, האם יש חשש לקרינה גם ממקום זה?
    אודה לכם מאוד על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה אלקטרומגנטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה אלקטרומגנטית - תגובה

רם דישון
    14/04/2013

1. חשוב מה היתה התוצאה של המדידה ולא מה ש"נאמר".
    2. אם מתקינים מיגון חוסם קרינה, יש לבדוק שוב לאחר ההתקנה (בדרך כלל זה מה שהחברה המתקינה עושה). אם חברה אמינה עושה זאת- זה אכן מגן.
    3. מערכות כריזה וכיבוי אש אינן מסוכנות כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך לרם דישון

אני
    05/05/2013

שלום רב. נאמר לי שאם בדיקה נעשתה בבוקר לבדיקה קרינה אלקטרומגנטית לא תהיה זהה למצב הקרינה אחה"צ כאשר יש פעילות חשמלית של כל המקום (מזגנים, אורות וכד')- האם זה נכון וצריך לגרום לחשש? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך לרם דישון - תגובה

רם דישון
    05/05/2013

זה נכון, אבל מניסיוני המזגנים פועלים כבר מהבוקר, והתרומה של התאורה הינה שולית, כך שההבדל אינו משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו