מרחק בטוח משנאי בשכונת מגורים.

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק בטוח משנאי בשכונת מגורים.
    רוני
    23/04/2013

שלום,
    אנו בתהליך רכישת מגרש במושב בצפון הארץ. בדקנו כל מימי גורמי סיכון כמו אנטנות סלולריות וקווי מתח ועם זה אין בעיה באיזור. המגרש שהציעו לנו נמצא ממש לא רחוק ממבנה שנקרא במפה מבנה הנדסי . נאמר לנו שזה יכול להיות מבנה שבו יש טרנספורמטורים. המרחק מקצה המבנה לקצה של המגרש שלנו הוא 13 מטר ואני מניחה שלמרכז הבית שיבנה בעתיד יהיה בערך 20-25 מטר. האם מרחק זה בטוח? עוד לא רכשנו את המגרש וחשוב לנו לעשות את כל הבדיקות לפני. אני רוצה לגור במקום שבו אני מרגישה בטוחה.
    תודה ואשמח לתשובתכם,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחק בטוח משנאי בשכונת מגורים. - תגובה

ד``ר דני וולף
    23/04/2013

אם אילו הם באמת שנאים, אז אמורים להגיע אליהם גם כבלי מתח גבוהה (לא עליון) גם אם הם תת קרקעיים ולא נראים.
    לכן, לפני הקנייה ערכו בדיקה, זה הדבר הכי זול בקניית הדירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מספר שאלות

רוני
    23/04/2013

תודה על תגובתך.
    איך בודקים? האם צריך להעזר בחברה שעושה את זה? מי אמין? מהי העלות של הבדיקה?
    המקום עדיין ברובו לא מיושב, כלומר רוב המגרשים עדיין ריקים. האם בכל זאת אפשר לבדוק את הקרינה שם?

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מספר שאלות - תגובה

רם דישון
    23/04/2013

נסי למצוא שכונה דומה שנבנתה בצורה דומה ומאוכלסת כבר, ולמדוד שם. ניתן למדוד ע"י מודד עצמאי או לרכוש מכשיר פשוט ולמדוד לבד. פרטים נוספים- בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו