מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסות עם ילדיםאדי23/04/2013
שלום רב,
אנחנו מתגוררים בארה"ב, ומאז שהילדים נולדו (בני 4 ו-2), אנו טסים איתם בממוצע שלוש פעמים בשנה לארץ לביקורים.
האם ה"מינון" הזה של הטיסות עבור ילדים קטנים גבוה מידי בשל הקרינה הקיימת במטוסים? האם הייתם ממליצים להפחית את כמות הטיסות בכדי להימנע מזנק אפשרי שיכול להיגרם להם, או שמדובר בכמות סבירה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסות עם ילדים - תגובה
ד``ר דני וולף24/04/2013לצערי, אין תשובה מדעית לשאלה ערכית כזו, פרט להצגת הנתונים שבשאלה 23 לשאלות הקבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אנסה לנסח את השאלה בצורה שונה..
אדי24/04/2013ברור לי שאין תשובה מדעית לשאלה שלי, אבל האם אתה, בתור רופא ילדים שמודע לסכנות שיכולות להיות טמונות בקרינה, היית טס עם הילדים שלך 3 פעמים בשנה לארה"ב? או שזה היה נראה לך יותר מידי?
דברים כמו צילומי חזה או מיפויים לצורך רפואי זה ברור ומובן, אבל טיסות, משהו שאולי אפשר לשלוט על המינון שלו, הייתי שמח לדעת אם זה מוגזם
תודה רבה! ובלי קשר, אני מאוד אוהב את הפורום שלכם, אתם תמיד עונים תשובות מלאות בסבלנות רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שינוי בתשובה
ד``ר דני וולף25/04/2013מחובתו של הצוות הרפואי לדווח, להציג ולהסביר למטופל את כל הסיכונים, והסיכויים שבכל פעולה, אולם, ובייחוד בשאלה כזו, שיקול הדעת, הבחירה, והאמונה בידי המטופל.
ו.....כן אני תמיד אומר למטופליי, באשר הם, את אותן עיצות והנחיות שהייתי נותן לעצמי, לילדיי, או להוריי ז"ל.
אני הייתי טס. האם זה משנה את יחסך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שכן, קצת... תודה רבה!
אדי26/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)