טיסות עם ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טיסות עם ילדים
    אדי
    23/04/2013

שלום רב,
    אנחנו מתגוררים בארה"ב, ומאז שהילדים נולדו (בני 4 ו-2), אנו טסים איתם בממוצע שלוש פעמים בשנה לארץ לביקורים.
    האם ה"מינון" הזה של הטיסות עבור ילדים קטנים גבוה מידי בשל הקרינה הקיימת במטוסים? האם הייתם ממליצים להפחית את כמות הטיסות בכדי להימנע מזנק אפשרי שיכול להיגרם להם, או שמדובר בכמות סבירה?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיסות עם ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיסות עם ילדים - תגובה

ד``ר דני וולף
    24/04/2013

לצערי, אין תשובה מדעית לשאלה ערכית כזו, פרט להצגת הנתונים שבשאלה 23 לשאלות הקבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אנסה לנסח את השאלה בצורה שונה..

אדי
    24/04/2013

ברור לי שאין תשובה מדעית לשאלה שלי, אבל האם אתה, בתור רופא ילדים שמודע לסכנות שיכולות להיות טמונות בקרינה, היית טס עם הילדים שלך 3 פעמים בשנה לארה"ב? או שזה היה נראה לך יותר מידי?
    דברים כמו צילומי חזה או מיפויים לצורך רפואי זה ברור ומובן, אבל טיסות, משהו שאולי אפשר לשלוט על המינון שלו, הייתי שמח לדעת אם זה מוגזם

תודה רבה! ובלי קשר, אני מאוד אוהב את הפורום שלכם, אתם תמיד עונים תשובות מלאות בסבלנות רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שינוי בתשובה

ד``ר דני וולף
    25/04/2013

מחובתו של הצוות הרפואי לדווח, להציג ולהסביר למטופל את כל הסיכונים, והסיכויים שבכל פעולה, אולם, ובייחוד בשאלה כזו, שיקול הדעת, הבחירה, והאמונה בידי המטופל.
    ו.....כן אני תמיד אומר למטופליי, באשר הם, את אותן עיצות והנחיות שהייתי נותן לעצמי, לילדיי, או להוריי ז"ל.
    אני הייתי טס. האם זה משנה את יחסך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שכן, קצת... תודה רבה!

אדי
    26/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו