אנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה
    izhak27
    25/04/2013

היי
    בסמוך לחלון חדר השינה בביתי התקינו אנטנה (10 מטרים מהחלון)על גג רעפים
    בבניין השייך לעיריה כששאלתי לפשר האנטנה נעניתי שמדובר באנטנה ששייכת למערכת ההשקיה בגינה הסמוכה לביתי
    הייתי מבקש לדעת אם יש חשש לקרינה
    תודה
    שלומי
    מצ"ב תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה - תגובה

ד``ר דני וולף
    25/04/2013

לא נראה לי אמיתי, שבשביל מערכת השקיה בגינה צריך להקים אנטנות.
    לי זה נראה יותר כאנטנה של מכשירי קשר או מירס שהיו קיימים פעם.
    א. תמשיכו לחקור, כי התשובה לא נראית נכונה.
    ב. אם אתם מודדים את הקרינה עלולה להיות לכם בעיה כי אינכם יודעים באיזה תדר למדוד.
    ג. תותח העל שלנו המהנדס רם דישון בחופשה קצרה, כשיחזור נשמע מה יש לו להרחיב בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה - תגובה - תגובה

רם דישון
    25/04/2013

יש הגיון, אבל יש לי כמה שאלות:
    -האם הגינה ציבורית? אם כן, יתכן שההשקיה מופעלת מרחוק. לא הייתי פוסל אפשרות זו.
    - אם כן, לשם מה שתי אנטנות? אחת אמורה להספיק! בדוק שוב בעיריה.
    -בכל מקרה זו לא אנטנה סלולרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה -המשך

izhak27
    28/04/2013

היי
    בררתי בעירייה מדובר בבקר השקיה לכלל הגינות בעיר שמצריך אנטנה אחת בשביל לקלוט והשניה לשלוח
    השאלה שלי אם מבחינת המיקום שלה(כ10 מטרים מחלון חדר השינה של ילדיי)יש לי מה לחשוש מקרינה למרות שכמובן לא מדובר באנטנה סלולרית
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה -המשך - תגובה

רם דישון
    28/04/2013

בדוק בעיריה כל כמה זמן המערכת שולחת. זה יתן לנו מושג על רמת הסיכון.
    הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה המשך

izhak27
    29/04/2013

עדיין אין לי תשובה בעניין מתי התדרים נשלחים פניתי לחברה המתקינה אך לא חזרו אליי.האם אפשר לשכור מכשיר מדידה כזה ליום?האם יש הבדל בן מכשירי המדידה בן מדידת קרינה באנטנה מסוג זה לאנטנה כדוגמת סלולרי?האם ידוע לך על אדם שמשכיר ציוד זה?עליי לבדוק את הקרינה אך ורק כשהיא שולחת תדרים נכון?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה המשך - תגובה

רם דישון
    29/04/2013

נכון, ויש כאן בעיה שיתכן שהמכשירים הפשוטים לא רגישים לתדר בו מדובר. חזור אלי כאשר תהיה לך תשובה מהחברה המתקינה. שאל אותם גם באיזה תדר השידור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו