רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמל
    ורד
    27/04/2013

שלום,

אני משתדלת להיות עם הסמארטפון על מצב 2G ולא 3G כדי להמעיט טיפה בקרינה ולחסוך סוללה. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני שמה את הפךאפון שלי ליד הרמקולים אז מידי פעם נשמעים מהם הרעשים של חיפוש קליטה כפי שהיה קורה במכשירים הישניים יותר. כאשר אני מתחברת לאינטרנט ועוברת למצב 3G ועושה את זה בקרבת הרמקולים גם יש את הרעשים האלו.

1. האם זה אומר שהפלאפון שלי מקרין יותר מפלאפונים אחרים? כי לבן זוגי יש אייפון ואצלו זה לא קורה ככל ששמתי לב. אני לא מדברת על הבדלים קטנים- אלא שממש הפלאפון שלי מקרין בצורה משמעותיית וחזקרה הרבה יותר מהשאר.
    2. האם יכול להיות שכבר לא שווה להעביר בין 2G ל3G כי המעבר עצמו דורש חיפוש קליטה גדול שיוצר קרינה הרבה יותר גדולה מאשר שהייה תמידית במצב 3G ?

תודה,
    ורד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמל - תגובה

רם דישון
    27/04/2013

כל המכשירים משדרים בהספק מירבי דומה. ההספק בפועל תלוי בין היתר במרחק מהאנטנה הקרובה. יתכן שבן זוגך מנוי של חברה אחרת, והמרחק לאנטנה של החברה שלו שונה משלך, ודי בכך כדי לשנות את הספק השידור אצלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו