מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמלורד27/04/2013
שלום,
אני משתדלת להיות עם הסמארטפון על מצב 2G ולא 3G כדי להמעיט טיפה בקרינה ולחסוך סוללה. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני שמה את הפךאפון שלי ליד הרמקולים אז מידי פעם נשמעים מהם הרעשים של חיפוש קליטה כפי שהיה קורה במכשירים הישניים יותר. כאשר אני מתחברת לאינטרנט ועוברת למצב 3G ועושה את זה בקרבת הרמקולים גם יש את הרעשים האלו.
1. האם זה אומר שהפלאפון שלי מקרין יותר מפלאפונים אחרים? כי לבן זוגי יש אייפון ואצלו זה לא קורה ככל ששמתי לב. אני לא מדברת על הבדלים קטנים- אלא שממש הפלאפון שלי מקרין בצורה משמעותיית וחזקרה הרבה יותר מהשאר.
2. האם יכול להיות שכבר לא שווה להעביר בין 2G ל3G כי המעבר עצמו דורש חיפוש קליטה גדול שיוצר קרינה הרבה יותר גדולה מאשר שהייה תמידית במצב 3G ?
תודה,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעשי קליטה מהפלאפון ליד מכשירי חשמל - תגובה
רם דישון27/04/2013כל המכשירים משדרים בהספק מירבי דומה. ההספק בפועל תלוי בין היתר במרחק מהאנטנה הקרובה. יתכן שבן זוגך מנוי של חברה אחרת, והמרחק לאנטנה של החברה שלו שונה משלך, ודי בכך כדי לשנות את הספק השידור אצלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)