מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא בחרדה נוראיתנטלי28/04/2013
שלום רב לכם
עשיתי משהו בלי מחשבה ואני ממש חרדה לתינוקת שלי
אתמול בשעה 6 בערב בערך הכנסתי סיר לתוך המיקרוגל ולאחר 3 דק' היה ריח שרוף , הוצאתי את הסיר ובעלי צרח וצווח עלי על מה שעשיתי ואז הוא אמר שגרמתי סרטן לתינוקת שלי. היא היתה במטבח בזמן הזה והארון של המיקרוגל היה פתוח. בדר"כ אני סוגרת את הארון כדי למנוע קרינה והפעם השארתי אותו פתוח בלי לשים לב. אחרי שעה, בשעה 7 בערך משהו כזה אולי פחות או יותר ,היא אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב ושכואב לה העורף והראש. אח"כ אכלה קצת ואז נכנסנו למיטה והיא לא הייתה רגועה, עדיין התלוננה ואז נרדמה קצת וב- 11 בלילה הקיאה את נשמתה ומאז הקיאה שוב בלילה. הבוקר לא אכלה , עדיין מתלוננת על הכאב הזה.
שאלתי:1) האם חס וחלילה זה קשור למה שקרה?
2)האם הסיר גורם לקרינה חזקה עד כדי סרטן- זה פעל 3 דק' במיקרוגל ואת התכולה של האוכל זרקתי
3)מה הסכנה שיכולה להיגרם כי הכנסתי את הסיר למיקרוגל? עשוי ממתכת
4)האם אני יכולה לגרום לה לסרטן חלילה מחשיפה חד פעמית
אני ממש בלחץ
בבקשה מכם
תודה רבה
בכבוד רב
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשאיר לד"ר וולף להוסיף,
רם דישון28/04/2013אבל לא גרמת לשום סרטן ולשום נעליים. אם המיקרוגל היה סגור, שום קרינה לא דלפה החוצה. שום נזק לאדם לא נגרם, בוודאות.
מה שכן, יתכן שהמיקרוגל נפגע. יש לבדוק אם הצבע בתוכו תקין ואם הדלת נסגרת היטב. אם התשובה לשתי שאלות אלה חיובית- אפשר להמשיך להשתמש בו (בתנאי כמובן שהריח נמוג). אם הצבע נחרך או הדלת התעקמה- הייתי קונה חדש.
אני חוזר שוב: שום נזק לאיש לא נגרם. נקודה.
יתכן שהתגובה של התינוקת שלך היא לריח של המזון שנשרף, או שאינה קשורה כלל לאירוע זה. דרך אגב, הדלת של הארון (לא של המיקרוגל) כמעט ואינה מונעת את הקרינה. בכל מקרה מה שדולף מהמיקרוגל הוא חלש מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא בחרדה נוראית - תגובה
ד``ר דני וולף29/04/2013מצטרף ומחזק את דברי המהנדס רם דישון. ו..... עם מהנדס כזה לא צריך רופא....כבר אמרתי???
קודם כל הקרינה בפועל הייתה 3 דקות בלבד. שאר הזמן, השעה שהייתם במטבח הייתה שעה של איכות עם הילדה בלי שום קרינה!!!! כי ברגע שהמיקרוגל לא עובד אין יותר קרינה. זה שהסיר היה שם, וזה שהוצאת את הסיר, זה לא גורם לקרינה כלל.
שנית הקרינה שהייתה מהמיקרו (במרחק של מטר או יותר, כנראה) היא בטלה בשישים, ועוצמתה זניחה לגמרי ולא משנה עם סיר, או בלעדיו, ולא משנה אם הדלת פתוחה או לא, וגם לא משנה אם הוצאת את הסיר או לא. הסיר לא מקרין ולא מעביר קרינה כמו גם שום דבר אחר. לדעתי, כאבי הראש וההקאות לא קשורים כלל לעניין, וזה צרוף מקרים בלבד.
בנוסף, גם לו באופן תיאורטי בלבד, היו כל סימני המחלה קשורים לקרינה, אין לזה שום קשר לסרטן, ומ- 3 דק' קרינה לא נוצר סרטן.
כך או כך, תירגעי, בקשי מבעליך שירגע, ויתנצל על הכעס שכעס עליך בלא סיבה.
מקוה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)