מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים
    מודאג מאוד
    30/04/2013

שלום רב,
    השכן מעליי התקין מתקן גישה אלחוטי במפרסת הפנטהאוס שלו.
    אני גר ממש מתחת למתקן הזה (כמובן לא רואה יש קירות תקרה ).
    הילדות שלי ישנות (בת שנתיים ו-5) מתחת למתקן הזה קרוב מאוד לקיר מתחת (כ-3-4 מטר עם קירות).
    השכן אמר לי שהמתקן עדיין לא עובד והמשרד לאיכות הסביבה אמור לבצע מדידות ובדיקות.
    לכשהתקן יעבוד הבנתי שאני יכול לקבל נתונים על המתקן ואז כדאי גם לבצע מדידות.
    האם כדאי להתחיל להתנגד להקמת המתקן ?

מדובר על חדרי השינה שלנו. תודה רבה !
    אחרי בירורים ארוכים בפורום הבנתי שכמעט ואין אלומות שידור אנכיות מהאנטנה, כמו
    כן תקרה או קירות עבים חוסמים קרינה ומנחיתים. האלומה היא בקו ישר (ולא כלפי מטה) ממול יש מרפסות (כ-6-10 מטרים !)
    אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים - תגובה

ד``ר דני וולף
    01/05/2013

כפי שנכתב בסיפא, הקרינה אינה יורדת אנכית למטה, אולם ייתכנו החזרים ממקומות שונים כמו קירות בתים ליד (אם יש) וכיו"ב, כך שתמיד עדיף לבדוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקן גישה אלחוטי מעל חדר מגורים - תגובה - תגובה

רם דישון
    01/05/2013

מניסיוני, למרות שיש תקרה וקירות, מאד יתכן שאם יש מיטה מתחת לחלון שנמצא מתחת לאנטנות, ימדדו בה ערכים גבוהים יחסית לסף המקובל על מנהלי הפורום. מאידך, הערכים יהיו נמוכים יחסית לסף התקף רשמית היום, כך שמבחינת הרשויות והחברה המתקינה "הכל בסדר".
    אני הייתי מתנגד להקמת המתקן.
    אם למרות זאת לא תצליח- אתן לך מספר פתרונות להוריד את הקרינה.
    הסבר לדייר שהסכים להתקנה בדירתו שהוא מוכר את נשמתו לשטן. ראה גם בשאלות נפוצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו