מנוע מזגן מאחורי קיר של חדר שינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מנוע מזגן מאחורי קיר של חדר שינה
    ד``ר דני וולף
    10/05/2013

שלום,
    המנוע של המזגן שלנו (2 כוח סוס) נמצא מאחורי הקיר של חדר השינה שלנו (טיפה מרוחק מהקיר- בערך 20 ס"מ מהקיר). המיטה שלנו צמודה לקיר הזה ואיתנו ישנות גם שתי הבנות שלנו (יש מיטה זוגית כפולה:-))בת 4 ובת 10 חודשים. עד עכשיו בחודשי החורף לא הפעלנו את המזגן כאשר הן ישנו אז לא היתה בעיה. כעת כשמתחמם בעלי (לצערי) רוצה להפעיל את המזגן בערב כאשר הן ישנות ואני מאמינה שבקרוב ירצה גם לפעמים להשאיר אותו דלוק כל הלילה.... שאלתי באיזה מרחק מהמנוע של המזגן אני יכולה לתת להן לישון ולהיות רגועה? הבת הגדולה יותר ישנה צמוד לקיר אבל במרחק של יותר ממטר מהמיקום של המזגן שמאחורה.... דווקא הקטנה ישנה ממש איפה שהמנוע מאחור... אם אני משכיבה אותה באמצע המזרון ולא בצמוד לקיר- כשיהיה בינה לבין הקיר חצי מטר עד מטר זה בטוח?
    תודה לכם על עבודתכם המבורכת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיתי שדילגתם עלי

יעל
    11/05/2013

אשמח לתשובה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שדילגתם עלי - תגובה

רם דישון
    11/05/2013

קשה מאד לומר, כי תלוי מה המרחק של המדחס עצמו.
    הפתרון הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה פשוט ולמדוד לבד כאשר המזגן פועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

תמר
    11/05/2013

מכיוון שעוד 4 חודשים אנו עוברים דירה אני לא רוצה להתחיל עם מדידות....
    הייתי שמחה לדעת מהו המרחק המינימלי שממנו אין קרינה... לא הבנתי מה זאת אומרת איפה המדחס? זה לא בתוך הקופסה שבחוץ (איפה שהמנוע)?
    וגם קראתי קצת תשובות קודמות שלכם בפורום בנושא וכתבתם למספר אמהות שבמרחק של מעל 60 ס"מ אין בעיה... אפילו לאמא עם תינוקת ממש קטנה ששאלה על זה.... אז מדוע לדעתך כאן יש סיכון רב יותר? אשמח להבין. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

רם דישון
    11/05/2013

אכן המדחס הוא בקופסא, אבל הוא יכול להיות קרוב או רחוק למיטה.
    מהתיאור שלך הבנתי שיתכן שהמרחק יהיה קטן יותר מ-60 ס"מ.
    אם מדובר על שהיה של 4 חודשים- אין שום בעיה, כי הסיכון קיים רק בחשיפה יומיומית לאורך שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שדילגתם עלי - תגובה

רם דישון
    11/05/2013

קשה מאד לומר, כי תלוי מה המרחק של המדחס עצמו.
    הפתרון הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר מדידה פשוט ולמדוד לבד כאשר המזגן פועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו