מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- WHATSAPPחיים19/05/2013
האם ישנה סכנה בשימוש יומיומי באפליקציות של סמס והודעות בגלל ההחזקה של הטלפון ביד,האם זה מסוכן מבחינה של סרטן או תופעות אחרות,מדובר על שימוש של 20 דקות ביום לעיתים רחוקות ברציפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להגיב
חיים19/05/2013תגובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה להגיב - תגובה
רם דישון19/05/2013טיפ טיפה נימוס: ניהול הפורום נעשה בזמן החופשי של מנהליו, ולא תמיד ניתן לענות בזמן קצר. תשובה תוך מספר שעות הנה סבירה, והערתך חוצפנית משהו.
הסיכון נמוך מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוגבה
חיים21/05/2013זה בכלל לא חוצפה יש אנשים שענו להם בשעה 17:46 ולי לא ענו בשעה 18:30 כשפורסמה התגובה של למה לא עונים,התפקיד של הפורום הוא לעזור לכל השאלות ולא לשאלות ספיציפיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוגבה - תגובה
רם דישון21/05/2013נראה לי שאת חסרת חינוך מינימלי.
את בודקת לי את זמן התגובה בדקות? את משלמת לי שכר תמורת התשובות, שאת מותחת ביקורת על זמני התשובה?
אשמח אם לא תגלשי יותר בפורום. תפקיד הפורום הוא לענות. תשובה תוך יום היא יותר מסבירה, ואם קורה שלוקח יותר זמן- זה עדיין תקין. לא מתאים לך- חפשי פורום אחר, ושחררי אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרם היקר !
רם31/05/2013אני כאן בכדי לומר, שאנו מודים לך !
ודוחים התנהגויות כאלה..
המשיכו לעזור !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)