קרינה ממיקרוגל

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיקרוגל
    נוי
    02/06/2013

במשרד שבו אני יושבת בעבודה יש מיקרוגל מאחורי במרחק קטן. כאשר מחממים בו אני זזה. אבל אני מפחדת שיש גם קרינה כאשר לא מחממים בו מזון. האם כדאי להוציא אותו מהחשמל גם כדי למנוע קרינה לחלוטין? האם גם מיקרו כבוי מסוכן במרחק קטן? אני מרגישה בפניקה וזה מפריע לי לעבודה. לא ממש ניתן להזיז אותו. עד כמה אני צריכה לדאוג. זה מיקרו ישן ואולי הדלת שלו לא מאובטחת במיוחד... כפי שאמרתי אני זזה אם מישהו מחליט לחמם. אבל אם המיקרו לא טוב הוא מסוכן גם שלא מחניים בו? אשמח לעזרה ולהבהרות. אני לא יודעת איך לנהוג ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממיקרוגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממיקרוגל - תגובה

רם דישון
    02/06/2013

מיקרוגל שאינו פועל, גם אם הוא מחובר לשקע, אינו מסוכן כלל. את עושה טוב כשאת זזה כאשר הוא פועל. אין צורך לעשות דבר מעבר לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מרחק סביר כאשר הוא פועל?

נוי
    17/06/2013

האם 2 מטר, מטר וחצי עדיין בעייתי?

תודה,
    נוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מרחק סביר כאשר הוא פועל? - תגובה

רם דישון
    18/06/2013

לא בעייתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו