קרינה מנייד רגיל לעומת סמרטפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מנייד רגיל לעומת סמרטפון
    נסטור
    22/06/2013

שלום,
    כיום יש לי סלולר רגיל של נוקיה, אני צריך לקנות מכשיר חדש ואני מתלבט האם לקנות סמרטפון מטעמי קרינה.
    1. האם יש הבדל משמעותי בקרינה בין סלולר רגיל (דור 2 ללא אינטרנט) לבין סמרטפון (למשל גלקסי שידוע כבעל קרינה נמוכה)? בטבלאות קרינה נראה כאלו הקרינה של הסמסונג גלקסי נמוכה יותר, אבל האם יש הבדל משמעותי בקרינה בגלל שמדובר בסמרטפון שמתחבר כל הזמן לאינטרנט?
    2. האם סלולר דור 2 פולט קרינה רק שמדברים או כל הזמן? ואיך זה בסמרטפון? האם בגלל שיש אינטרנט הוא פולט קרינה כל הזמן כדי להתחבר לראוטר הקרוב?

תודה מראש,
    נסטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מנייד רגיל לעומת סמרטפון - תגובה

רם דישון
    22/06/2013

כאשר אתה גולש עם הסמרטפון, המכשיר רחוק מהאוזן לכן אין לזה משמעות רבה. נכון שבזמן החיפוש והגלישה המכשיר משדר יותר זמן, אבל כאמור המכשיר ביד ולא קרוב לאוזן.
    אנו ממליצים להשתמש באוזניה בכל מקרה, ואז אין הבדל בין סמרטפון לדור 2.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מנייד רגיל לעומת סמרטפון- המש

נסטור
    22/06/2013

תודה על התגובה המהירה.
    -אז לפי מה שאתה אומר, אין הבדל בין טלפון דור 2 וסמרטפון בקרינה בזמן השיחה?
    -ההבדל היחיד הוא בגלישה- ואז הקרינה פחות מסוכנת כי היא רחוקה מהראש?
    -האם הסכנה היחידה בקרינה מסוג זה היא קרינה לראש?
    לסיכום- אם אני מדבר באוזניה ולא גולש הרבה אז מבחינה בריאותית לדעתך אין הבדל כמעט בין המכשירים?
    - דרך אגב- מדובר באוזניה רגילה או אויר?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מנייד רגיל לעומת סמרטפון- המש - תגובה

רם דישון
    22/06/2013

כל מה שכתבת- נכון.
    אוזניה רגילה מפחיתה בהרבה את הקרינה המגיעה לאוזן, יחסית לדיבור ללא אזניה.
    אוזנית אויר- עוד יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מנייד לעמות סמרטפון

נסטור
    22/06/2013

תודה. שאלה אחרונה:
    האם בזמן שלא מדברים עם המכשיר ולא גולשים בו (בסמרטפון) הוא פולט ב"מנוחה" יותר קרינה מדור 2 או אותו דבר? הבנתי שניידים מידי פעם שולחים אותות- אז האם יש הבדלים בינהם בגלל שסמרטפון גם מחפש WI FI גם ללא שימוש?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו