מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינהאנונימית27/06/2013
שלום וברכה:
בשלושה חודשים האחרונים ספגתי המון קרינה:
1)צינתור (אבלציה)
2)סיטי ראש
3)בשיא טיפשותי הלכתי לים בשעות המסוכנות 11-3 ללא מקדם הגנה וכעת יש לי כוויה בחצי גב דרגה 1 וכוויות ברגליי הקדמיות דרגה שנייה- אני התנהגתי בטיפשות וכעת אני חוששת מסרטן העור (אני בעלת עור בהיר)- אני בדר"כ לא הולכת לים בשעות מסוכנות ונאלצת ללכת בשמש רק שאין לי ברירה- זה היה אירוע טיפשי חד פעמי
מהם אחוזי הסיכוי שאדם שספג כוויות שמש ילקה חס ושלום בסרטן העור?
האם עשיתי נזק בלתי הפיך?
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א27/06/2013הקרינות יוצרות בעור רדיקליםחופשיים, הגורמים נזקי חימצון בתאים, כולל מוטציות, שעלולות לגרום להתפתחות סרטן.
כדי לסתור רדיקלים אלה, כדאי ליטול נוגדי חימצון, כגון ויטמינים C, ו-A (בתור בטא-קרוטן, כדי להקטין את נזקי הקרינה
כדאי ליטול תוספים אלה, רק לאחר שתתיעצי עם מומה הרפואה המשלימהבקופת חולים, ותקבלי אישור ממנו(ה).
כל וב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)