סמארטפון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סמארטפון
    מיכל
    04/07/2013

שלום,
    רציתי לשאול במה שונה סמארטפון מטלפון נייד דור 2 (ללא אינטרנט)? האם יש הבדל משמעותי מבחינה בריאותית?
    אני חוששת מקרינה ואני לא יודעת האם כדאי לי להשאר עם מכשיר ישן או לקנות סמארטפון. האם הכי בריא להשתמש במכשירים ישנים דוגמת נוקיה הקלאסיים?
    שאלה נוספת- אם אני משתמשת בסמארטפון ורוב הזמן מכבה את האופציה לאינטרנט- אז אין הבדל בין מכשיר זה למכשיר דור 2 מבחינת קרינה? האם כיבוי והדלקה של אופציה זו הינה פעולה פשוטה?
    תודה ויום טוב,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמארטפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סמארטפון - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/07/2013

אין הבדל בקרינה בין המכשירים, וגם אין צורך לפחד מהקרינה כשהיא במרחק של 20 ס"מ מהגוף. אם את מדברת עם אוזניות, ועדיף עם אוזניות עם צינור אויר אין קרינה. אין בעיה לקבל את הקרינה על כף היד, וכמובן, לגלוש בדבר הקטן הזה זה מיותר לחלוטין, וגם מוסיף לקרינת הרקע בסביבתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמארטפון

מיכל
    04/07/2013

אז למה תמיד אני קוראת שבסמארטפון יש יותר קרינה מהטלפונים הישנים בלי האינטרנט? האם זה בגלל האינטרנט בלבד?
    אם אני מנתקת את האינטרנט מהסמארטפון זה בדיוק כמו נייד ישן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמארטפון - תגובה

רם דישון
    04/07/2013

אכן כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמארטפון

מיכל
    04/07/2013

תודה רבה למגיבים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו