ממד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ממד
    רותי
    10/07/2013

יש לי ממד בבנין בן 6שנים אני שמה בריצפה על סדין תיקים גדולים ומצעים כי אנחנו לא ישנים שם אני בשכירות שם כחצי שנה לא מנקה שם ביכלל השלבים בחדר פתוחים האם יש סכנה להישתמש בהם וגם אם אני מחליטה לשים כמה דברים שהיו שם כמה חודשים לארון בגדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממד - תגובה

ד``ר דני וולף
    11/07/2013

מספיק לאוורר היטב את כל הדברים שיצאו מהממד לפני השימוש!!! פשוט להוריד מהם את האבק, אבל לא לעשות את זה בתוך הבית, ולא לנשום את האבק שמשתחרר מניקוי התיקים. (אפשר לקשור חיתול או סדין על הפה והאף, או עדיף מסיכת מנתחים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממד

רותי
    11/07/2013

וואו אם ככה אני אצטרך לכבס הכל זה בנין של 4שנים קומה 4 האם בכל זאת אני צריכה לכבס ולאורר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממד - תגובה

ד``ר דני וולף
    11/07/2013

מספיק לאוורר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו