מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סמארטפוןדנה10/07/2013
כמה שאלות ברשותכם
1.ראיתי שכדאי להרחיק את הסמרטפון כשהוא לא פועל חצי מטר מתינוק .האם מדובר גם על מצב שבו הוא בתיק סגור ורחוק פחות מחצי מטר .נגיד בזמן נסיעה בעגלה או באוטו .מה שאני שואלת זה עם הקרינה עוברת דרך התיק/כיס.
2.בזמן גלישה/שיחה ראיתי שזה 2 מטרים ,שוב האם זה נכון גם בזמן שהייה בחוץ ? אם היא בעגלה ואני גולשת במרחק קטן מזה.
3.מה המרחק שיש לשמור בזמן שהמכשיר בהטענה.
4.האם לא מסוכן לי לכף היד ולגוף שאני הרבה שעות מהיום גולשת ?
5.האם לא מסוכן לי לכף היד כתיבת הודעות בוואטסאפ
6.האם בזמן כתיבה בוואטסאפ זה כמו שיחת טלפון (בעניין החצי מטר מהתינוק) או כמו שהמכשיר עומד ללא שימוש.ז"א אם צריך חצי מטר או 2 מטרים בזמן כתיבה בוואטסאפ.
7.התינוקת בת 3 חודשים ולצערי לא חשבתי על כל זה עד עכשיו .כמה סיכון גרמתי לה .אני מפחדת לשאול אפילו.
8.בן השש משחק משחקים בסמרטפון זה בעצם הרבה פחות מחצי מטר .זה מסוכן בשבילו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמארטפון - תגובה
ד``ר דני וולף11/07/2013נתחיל מהסוף, לא לבכות על חלב שנשפך, לביתך בת 3 ח' לא נגרם נזק.
ו..... כן כל הכיסויים לפלאפונים לא מספיקים. יש לשמור על המרחקים שציינת, זה לא אומר שחצי מטר זה בסדר ו45 ס"מ כבר מסוכן רחמנא לצלן.
גלישה כדין דיבור בפלאפון כדין כתיבה בווטסאפ. כשאת גולשת, גם כשאת לא כותבת בפועל, מחכה לתשובה מהצד השני, זו גלישה, זו גלישה, זו קרינה, זו קרינה, זו קרינה, וכדאי לשמור על מרחק מהתינוק. לכף היד אנחנו מוותרים אבל לא לגוף, לא לצוואר, לא לפנים, לא למוח.
לבנך הגדול אנא קני צעצועים אחרים ולא סמאטפון כדי שישחק בהם. אם הוא משחק במשחקים בתוך גלישה ON LINE זו בכלל קרינה לא בריאה לילדים, ובוודאי שלא במשך שעות!! אם משחק עם סמארט פון בלא גלישה, אין בעיה במרחק של זרוע פשוטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי המרחק הרצוי בזמן הטענ
דנה11/07/2013הטענת המכשיר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי המרחק הרצוי בזמן הטענ - תגובה
ד``ר דני וולף11/07/2013לא להטעין כל הלילה ליד הראש.
הטלפון עצמו מקרין באותה מידה בזמן הטענה.
להתרחק 1 מטר מהשקע עם השנאי, כמו מכול שנאי בעל הספק נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)