אספלט

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אספלט
    יפעת
    17/07/2013

שלום רב,

בני היה שלשום בגן כשבגן החד שנבנה ליד עבדו כל היום וסללו את הכביש והחצר שם.
    כשבאתי לקחת אותו ב 14:00 היה ריח אספלט ( או משהו אחר אם אני טועה בשם החומר...).

האם יש סכנה מחשיפה ליום של שהייה בקרבה למקום כזה?
    אני מניחה שהם רוב היום בתוך הגן(בוודאי עם חלונות פתוחים) וכשעה בחצר הקרובה.

אם יש סכנה - האם זה מדאיג? האם עלי לחכות כמה ימים לפני שאשלח לגן שוב? היום ראיתי שלא עובדים שם בכלל(אולי מחכים שמשהו ייתיבש....)

אשמח לתשובה בהקדם... מאד מודאגת
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אספלט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אספלט - תגובה

ד``ר דני וולף
    18/07/2013

חוש הריח שלנו תופס כמויות קטננות של חומר, כך שהוא אינו בדיוק המדד לריכוז חומרים באויר. אם אין אדי זפת כבדים, ולפי התיאור שלך בוודאי שאין, אז אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

יפעת
    18/07/2013

לחידוד...

לפי מה שהבנתי ממך... ללא קשר לחוש הריח וכמויות הריח שהרחתי..אכן אין סכנה מהשהיה של הילדים שם יום שלם ליד בזמן שבנו את הכביש?

והאם ניתן לשלוח כבר חזרה לגן?
    אני לא יודעת מה זה אומר ומה הסיבה אבל גם אתמול וגם היום לא עובדים שם.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... - תגובה

ד``ר דני וולף
    18/07/2013

אם את ממקום האירוע לא יודעת, מה אני צריך להבין? בכל מקרה, אם אין אדי זפת שרואים בעין אין בעיה. אם יש אזי זה כמו לעשן עשרות סיגריות, וזה חבל, אבל גם לא אסון אקולוגי נוראי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו