מה דעתך על מה שקרה בצבא

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מה דעתך על מה שקרה בצבא
    אמא מודאגת
    23/03/2008

כמומחה בתחום, האם צה"ל שומר טוב על החיילים שלו מפני גורמים מסרטנים? הילד שלי מתגייס עוד חודשיים ליחידה קרבית, וכל ההתנהלות של הצבא גורמת לי לחשוש. שמעתי כבר על טיפול לא מבוקר בפסולת ועכשיו יש את כל הסיפור עם ה-F 16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתך על מה שקרה בצבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי זה לא תחום המומחיות שלי

ד``ר דני וולף
    24/03/2008

כאב לילד שמתגייס הקיץ, וכאזרח במדינה, שאיכות הסביבה קרובה לליבו, אוכל להגיד לך שלצערי, ההתנהלות בצה"ל, במשרד הביטחון, ובמדינה כולה כלפי איכות הסביבה, ונזקי הבריאות של איכות הסביבה, מוזנחים לחלוטין בארץ, ולעתים קרובות הזנחה מסיבות כלכליות ונוחות למערכת הביטחון הכול יכול. ראה הפיקוח על מתקני הרדר, על מתקני השידור של הצבא, ראה עיר הבה"דים, ראה רמת חובב, והקור הגרעיני ראה את כל התעשיות הביטחוניות, את מסופי הדלק הצבאיים וכיו"ב.
    זוהי תשובתי כאזרח שאכפת לו, ולא כמומחה, כיוון שאינני רוצה לגלוש לתחום שאינו בתחום מומחיותי הספציפית.
    גיוס נעים
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה שקורה בצבא

ד"ר זמיר שליט"א
    15/04/2008

הסיפור עם ה- 16-F רחוק מאד מהבן שלך שרק מתגייס. הייתי מציע שיישמר קודם כל מסיכונים חמורים פי כמה בצבא, וישמור על הבטיחות שלו ובסביבתו,
    ןיותר לסיכוני קרינה: יש סיכון גדול מהטלפונים הסלולרים עצמם, יותר מהאנטנות, וצריך להשתמש בדיבורית אישית. ממכשירי קשר צבאיים יש להתרחק במידת האפשר, גם כשמדברים בהם, להארחיק אותם מהגוף. להיזהר מאלומת מכ"ם מסתובב, ולא לעמוד ולאכול שם סנדביץ. להתרחק שם מאנטנות קשר ומכ"ם לסוגיהן. להיזהר מהסלולרי הצבאי שהוא מקרין רצח.
    כל טוב,
    זמיר שליט"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו