מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממ"דחן22/07/2013
שלום,
בקרוב אנו עוברים לבית בן שנתיים, בו יש ממ"ד בקומת הקרקע, עם חלון אחד. האם יש בעיה שבממ"ד יעמוד ארון עם בגדים אותם לובשים ילדיי?
בנוסף, בממ"ד תוצב מיטה לאורחים, שיישנו בו לעיתים רחוקות, אני מניחה שבתדירות של כפעם בחודש/חודשיים. בהנחה שאני מאווררת במהלך היום את החדר, האם זו בעיה?
תודה, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממ"ד - תגובה
ד``ר דני וולף22/07/2013קשה מאוד לקבוע על סמך הנתונים האלו. השאלה באיזה אזור זה בארץ? איך הממד מאוורר וכו'. בגדים צריך לאוורר ולנער לפני השימוש, רצוי כלפי חוץ. לישון בחדר רק לאחר שאוורר היטב והאבק נשאב (לא טואטא)
והכי כדאי למדוד רדון מדידה קצרה בכל הדירה כולל ממד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
חן22/07/2013שלום ד"ר וולף ותודה על תשובתך.
מבחינת האזור בארץ, הבית נמצא ביישוב אביאל (יישובי אלונה, לא רחוק מגבעת עדה- בנימינה). לממ"ד חלון אחד ומאוורר תקרה.
האם כוונתך היא שבכל פעם שאני מוציאה בגדים מהארון בו הם סגורים, רצוי לאווררם קודם (בחוץ אני מניחה) ולנער אותם? כמה זצן אוורור נחוץ?
ושאלה נוספת- כיצד ומי יכול לבצע מדידה של רדון בממ"ד?
תודה, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - תגובה
ד``ר דני וולף23/07/2013אוורור הכוונה לחלון ודלת פתוחים, לא ונטילטור המעיף את האבק, שעליו נספגים גרגירי הרדון ממקום למקום. ניעור טוב אחד או שניים של הבגדים מספיק בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)