מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח דוח קרינהיערה28/07/2013
שלום,
אני לפני קניית דירה. קיבלתי דוח קרינה מהבעלים שכותרתו: "דוח ופרוטוקול מדידת שדה מגנטי מרשת החשמל"
לפי העברית שבכותרת אני מבינה שמדובר מקרינה שפולטים מכשירי חשמל (יש גם פירוט של המדידה ליד מיקרוגל, ליד מחשב נייד וכו). האם זה נכון?
בעל הדירה אמר לי שהמדידה כוללת את הקרינה הסלולרית (יש אנטנת שידור של אורנג' בבניין שנמצא מול הדירה במרחק של 20 מטר). האם זה נכון?
ובכלל - מה משמעות הערכים?
למשל:
מטבח-מיקרוגל במרחק0.1 מטר : 353 מיליגאוס. ובמרחק 1.5 מטר - 2 מיליגאוס
שנאי מנורה בממד במרחק 0 מטר - 2000 מיליגאוס. ובמרחק 1.5 מטר - 2 מיליגאוס
לסיכום:
האם הערכים האלה כולל גם קרינה סלולרית?
האם הערכים תקינים (אני בעיקר חוששת מהאנטנה, שכן הרהיטים ומוצרי החשמל לא נשארים בדירה לאחר הרכישה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף על גלאי הבדיקה
יערה28/07/2013גלאי הבדיקה - AARONIA AG
מיועד למדידת שדה מגנטי בתחום 1 הרץ עד 1 מגה-הרץ
בסוף הדוח רשום -
ארגון הבריאות העולמי קבע כי רמת החשיפה הריגעית המירבית המותרת של בני אדם לשדה מגנטי משתנה בתדר 50 הרץ הינה 1000 מיליגאוס
והשאלה שלי -
ליד כל עוצמת מדידה, לא רשום באיזה תדר (האם זה 50 הרץ...) - אז איך אני יודעת שזה עומד בתקנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידע נוסף על גלאי הבדיקה - תגובה
רם דישון28/07/20131. הדוח- כפי שאני לומד ממה שרשמת- אינו כולל קרינה סלולרית.
2. הערכים שנמדדו הם בתדר 50 הרץ.
3. ערכים אלו נורמליים- אנו יודעים שסמוך למשירי חשמל יש קרינה גבוהה, שיורדת במהירות עם המרחק.
הסף לשהיה ארוכת טווח הוא 2 מיליגאוס. (שנים רבות ושעות רבות כל יום). רגעית ניתן לספוג הרבה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)