מפצל מעל הראש

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מפצל מעל הראש
    עדי
    06/08/2013

שלום.
    מעל הראש שלי במיטה יש שקע אליו מחובר מפצל שקעים. למפצל הזה מחובר עוד מפצל ולמפצל השני מחובר המסך והמחשב. המפצל השני נמצא בצד השני של החדש. השאלה שלי האם יש קרינה מהמפצל שנמצא מעל ראשי או שמפצל אינו מוציא קרינה? זה מאוד מטריד אותי ואשמח לתשובה האם זה יכול להזיק לי.

בנוסף, איפה שהמחשב והמסך מחוברים אני יושב ליד השולחן וזה די קרוב לזה, האם זה יכול להזיק לי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפצל מעל הראש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפצל מעל הראש - תגובה

רם דישון
    06/08/2013

אין שום בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שאלה נוספת

עדי
    06/08/2013

כפי שאמרתי אני יושב בסמוך למפצל בו יש את החיבור למסך, למחשב ולרמקולים. זה על הרצפה ואני די קרוב לזה, האם יש סכנה מבחינתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שאלה נוספת - תגובה

רם דישון
    06/08/2013

לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו