מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עמוד עם שנאי בקרבת הדירהר11/08/2013
שלום רב,
השנאי בתמונה המצורפת נמצא בסמוך לדירה שאני מעוניין לרכוש, בערך במרחק 10 מ' מהבניין, אולי מעט פחות. קווי מתח שיוצאים ממנו (בכיוון ימין בתמונה המצורפת) עוברים לאורך הבניין, בסמוך לסלון ומטבח הדירה, במרחק מטרים ספורים.
בבדיקה שערך מודד מקצועי היום בסביבות שלוש בצהריים (לדעתי בקיץ אלו שעות השיא) נמצאה רמת קרינה של 3.5 מיליגאוס במטבח ובסלון, באיזורים הקרובים לשנאי. הקרינה הלכה ופחתה ככל שהתרחקנו מקיר הבניין החיצוני, והגיעה עד 0.5 מיליגאוס בחדר השינה הרחוק ביותר.
המודד אמר שלדעתו רמת הקרינה אינה מסוכנת (החשש היחיד שהביע היה בנוגע להשפעה על שווי הנכס).
מכיוון שהחשש העיקרי שלי הוא בריאותי, רציתי לדעת האם רמות הקרינה שנמדדו מסוכנות? האם הדירה בטוחה למגורים באופן כללי ולילדים במיוחד?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמוד עם שנאי בקרבת הדירה - תגובה
ד``ר דני וולף12/08/2013בהנחה שהמדידה אמינה, ובאמת אלו שעות השיא מה שאינני בטוח כלל ועיקר זה בטוח לחלוטין. 0.5 מיליגאוס בחדר השינה זה מצוין.
בכל זאת הייתי מציע לך לקנות מכשיר מדידה ולמדוד בעצמך בעלות מינימאלית בשעות שונות של היום בייחוד בשעות הערב, ולא להיבהל אם בשעה שעתיים הקרינה תהיה חזקה קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - שנאי בקרבת הדירה
ר12/08/2013תודה רבה על התשובה המהירה.
אני מבין ש 0.5 זה מצוין, אבל 3.5 - כמעט כפול מהתקן העולמי - בסלון, שהוא איזור מחייה מרכזי, זה בטוח לחלוטין? האם אין גישה שאומרת שהערכים לא אמורים לעבור את ה-2 מיליגאוס בשום שלב בתוך דירת מגורים?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - שנאי בקרבת הדירה - תגובה
ד``ר דני וולף12/08/2013לא, העיקר שבחדר השינה לא יהיה יותר מ- 2 השאר אם נמצאים שם שעה שעתיים ביום אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)