מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על אנטנות סלולריותנעמה13/08/2013
שלום,
האם אני מבינה נכון -
אם למשל בבניין מסוים בשכונה שלי יש אנטנה סלולרית על גג הבניין (נגיד במרחק 200 מטר מהבית שלי) - אני עדיין לא יכולה להסיק מכך שהאנטנה הזו מקרינה לעבר הבית שלי, נכון? צריך קודם לברר מה זוית אלומת הקרינה שלה ומה זוית ההטייה. נכון?
כך יכול להיות אנטנה שאני "מפחדת" ממנה, אבל בכלל יסתבר שהיא מקרינה בעצם לא לכיוון של הבית שלי אלא לכיוון ההפוך בכלל...
איך מבררים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אנטנות סלולריות - תגובה
ד``ר דני וולף14/08/2013נכון חלקית.
א. אנטנה במרחק של 200 מטרים זה בדיוק הגבול שעלול להיות בעייתי, ברוב המקרים לא בעייתי.
ב. "חישובי הזויות" לא משמעותיות, פשוט צריך להסתכל על האנטנה, ואם את רואה אותה, או נכון יותר את הקופסה המלבנית המשדרת בקשר עין מופנית אליך, אז היא משדרת אליך.
ג. מרחק של 200 מטרים כנראה לא בעייתי, אולם תמיד עדיף למדוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה את העניין של הכיוון
נעמה15/08/2013אם הבנתי נכון אז האנטנה היא כמו מקל ועל זה החברות הסלולריות שמות קופסא מלבנית לבנה. ונניח שהאנטנה עם הקופבא המלבנית מונחות בקצה של מפרסת עם "4 כיווני אויר חופשיים"
לקופסא מלבנית יש 6 פאות:
4 מסביב, 1 למעלה, 1 למטה
כל אחת מ-4 הפאות, תיאורטית, יכולה להיות כיוון השידור של האנטנה
האנטנה (המקל) הרי לא משדרת 360 מעלות, נכון?
יכול להיות שכיוון האנטנה ("המקל") הוא 0-90 מעלות למשל - וזה נניח פאה מספר 1, והבית שלי הוא בדיוק מאחורי הפאה שנגדית לה ("פאה מספר 3"), זה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מבינה את העניין של הכיוון - תגובה
רם דישון17/08/2013כיוון השידור ניצב לפאה הצדדית המופנית החוצה מהמבנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)