מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה טכנית על מודדי קרינהנעמה15/08/2013
קראתי פה בפורום, ובמקומות נוספים שאנשים מודדים עם מודד קרינה בציר אחד.
השאלה שלי -
המרחב שלנו הוא תלת מימדי. נראה לי שכדי לתת תוצאה אמינה של סך כל הקרינה שיש בנקודה מסוימת צריך לעשות סכימה של שלושת הצירים.
וזה שמישהו פה רושם שמדד 0.5 - זה הרי רק בציר אחד...ועם בציר אחר זה פתאום 30?
אני מניחה גם שהסכימה היא לא חיבור (X+Y+Z) רגילה, אלא משהו אחר, נכון?
ובהמשך לשאלה זו - האם כדאי לקנות מכשיר שמודד קרינה בציר אחד, למדוד את שלושת הצירים ולעשות סכימה בעצמי? או לקנות מכשיר שישר מודד את 3 הצירים ונותן תוצאה של סכימה שלהם
אני צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה טכנית על מודדי קרינה - תגובה
רם דישון15/08/2013הסכימה הנכונה היא שורש של סכום הריבועים של הקריאות בשלשת הצירים.
אין לזה קשר למרחב התלת מימדי שלנו אלא לאופי הוקטורי של השדה.
זה לא כל כך פשוט, וקצרה היריעה כאן מלתת שיעור בשדות וקטוריים.
שני הפתרונות טובים- ההבדל הוא רק בנוחיוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכאן שלהגיד 0.5 קרינה בציר אחד זה
נעמה15/08/2013מכאן שלהגיד 0.5 קרינה בציר אחד זה לא מספיק, כי אולי בציר אחר זה הרבה יותר
נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מכאן שלהגיד 0.5 קרינה בציר אחד זה - תגובה
רם דישון15/08/2013נכון, אבל מניסיוני מאחר ואיננו מחזיקים את המכשיר קבוע אלא היד נעה קצת, נוכל לראות בקלות מהי העוצמה המירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)