שלום, אשמח מאוד לעזרתכם.

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום, אשמח מאוד לעזרתכם.
    יעל
    16/08/2013

לפני כשבוע עברנו לגור במושב לתקופה של מספר חודשים עד שהדירה החדשה שלנו תהיה מוכנה. אנחנו גרים בקומה השנייה של בית פרטי גדול. יש לי שתי ילדות קטנות (בת 5 ובת שנה). לצערי הרב רק לאחר שכבר עברנו קלטתי שכל המושב הזה מלא בגגות אסבסט!
    הבית שלנו פונה לארבעה כיוונים. בכיוון הסלון שדרך שם אני מאווררת את הבית (מרפסת) אין בטווח נראה לעין מפגע שכזה. בצד האחורי של הבית במרחק של מספר מטרים (בערך 10, אולי פחות). ישנו מחסן עם גג אסבסט שנראה מאוד ישן וראיתי עליו גם כמה שברים קטנים בקצוות (מעט). בצד נוסף ישנו ממש קרוב לחלון מבנה עם גג אסבסט אבל שנראה במצב תקין ובלי שברים (אם כי ישן). אני כבר שבוע לא ישנה מרוב חרדה ולא יודעת מה לעשות!! לעזוב את הבית עכשיו אין באפשרותינו. אני כמובן לא פותחת כלל שום חלון שפונה לצד האחורי של הבית!! הכל סגור. יש מרפסת שפונה לשם, בעלי יוצא אליה לעשן ואנחנו לא מתקרבות לשם. אבל אני מודאגת שזה יכול לחדור מכיוונים אחרים, או דרך בעלי שיוצא לשם וחוזר לסלון... יש לציין שאנחנו גבוהים יותר מכל הגגות שלידינו וקראתי שהסיבים כבדים יחסית ולכן נוטים לרדת כלפי מטה. האם זה נכון?
    האם החרדה שלי מוצדקת? ומה לעשות??? אני כבר שבוע בחוסר תפקוד מהעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אשמח מאוד לעזרתכם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להוסיף

יעל
    16/08/2013

שאין מה לדבר עם בעל הבית לגבי הסרה של הגג או צביעה שלו. הם חיים למטה וממש לא מוטרדים מהעניין. הבת שלו גרה ממש מתחת לגג האסבסט הישן והשבור!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע רק עלי דילגו?

יעל
    17/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משאיר לד"ר וולף לענות.

רם דישון
    17/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר וולף אשמח מאוד לתשובתך.

יעל
    18/08/2013

המון תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר וולף אשמח מאוד לתשובתך. - תגובה

ד``ר דני וולף
    19/08/2013

מצטער על העיכוב הייתי בחופשה קצרה.
    כל מה שאמרת נכון וחקוק בסלע חוץ מהחרדות המיותרות.
    גגות האסבסט כולם ישנים כי (כך אני מקווה) אין יותר חדשים. למרות זאת, מגג אחד או שניים, אפילו ישנים שנמצאים מתחתיך לא ייגרם נזק, מה גם שזה לזמן של חודשים. מהעישון של הבעל שיימשך אני מקווה גם כן זמן קצר וקצוב ייגרם יותר נזק, גם אם מעשנים בחוץ ואחר כך חוזרים הבייתה.
    אני יכול להרגיע אותך בבטחה, לא ייגרם נזק בתנאים שציינת, ויחד עם זאת, הייתי מציע לכם לעבור דירה כשתוכלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו