הריון וקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הריון וקרינה
    חן
    26/08/2013

שלום,
    במשרד בו אני יושבת יש קיר (מאחוריי) הגובל בארון חשמל גדול, קיר נוסף, הרחוק ממני כ- 10 מטרים, הגובל במכון לצילום CT שיניים ובנוסף 2 קומות מעל נמצא הגג ועליו אנטנות סלולריות. יש סיכוי שהמשרד יעבור בעוד כמה חודשים למקום אחר.
    האם כדאי להימנע מכניסה להריון בסביבה כזו? בהנחה שאני לא מעוניינת להשקיע כסף או משאבים בבדיקות קרינה למיניהן, מפני שכנראה נעבור משם בעתיד הלא רחוק.

תודה מראש,
    ג'ודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וקרינה - תגובה

ד``ר דני וולף
    26/08/2013

אני מודאג בעיקר מהמכון לצילום שיניים. אמנם חזקה על מכוני הצילום האלו שיעברו בדיקות קפדניות ביותר שלא תדלוף שום קרינה, ושהמיגון שלהם יהיה מעל ומעבר עם מקדמי בטיחות רבים, בהשגחת משרד הבריאות כמובן, וגם המרחק שלך והקירות שבדרך די מבטיחים הגנה, אולם..... לך תדע.
    אילו הנתונים שאני יכול לספק ו....... הרשות (וההחלטה) נתונה.
    אם אפשר אני הייתי מחכה עם ההיריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

חן
    30/08/2013

תודה רבה על התשובה המהירה.
    רציתי לברר מה בעצם יכולות להיות ההשלכות של הימצאות בסביבה לא מוגנת בהריון? ממה שידוע לי לפחות שתי נשים עברו באותו המשרד הריון ולידה רגילים.

סופ"ש נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד``ר דני וולף
    31/08/2013

אינני יכול להעלות אפילו על דל שפתותיי, או באחד התאים האפורים שבמוחי, אפשרות של חשיפה לקרינה מייננת, קרינת רנטגן בהיריון.
    אין תשובה, אין אופציה כזאת, אין שום אפשרות כזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו