מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון וקרינהחן26/08/2013
שלום,
במשרד בו אני יושבת יש קיר (מאחוריי) הגובל בארון חשמל גדול, קיר נוסף, הרחוק ממני כ- 10 מטרים, הגובל במכון לצילום CT שיניים ובנוסף 2 קומות מעל נמצא הגג ועליו אנטנות סלולריות. יש סיכוי שהמשרד יעבור בעוד כמה חודשים למקום אחר.
האם כדאי להימנע מכניסה להריון בסביבה כזו? בהנחה שאני לא מעוניינת להשקיע כסף או משאבים בבדיקות קרינה למיניהן, מפני שכנראה נעבור משם בעתיד הלא רחוק.
תודה מראש,
ג'ודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף26/08/2013אני מודאג בעיקר מהמכון לצילום שיניים. אמנם חזקה על מכוני הצילום האלו שיעברו בדיקות קפדניות ביותר שלא תדלוף שום קרינה, ושהמיגון שלהם יהיה מעל ומעבר עם מקדמי בטיחות רבים, בהשגחת משרד הבריאות כמובן, וגם המרחק שלך והקירות שבדרך די מבטיחים הגנה, אולם..... לך תדע.
אילו הנתונים שאני יכול לספק ו....... הרשות (וההחלטה) נתונה.
אם אפשר אני הייתי מחכה עם ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
חן30/08/2013תודה רבה על התשובה המהירה.
רציתי לברר מה בעצם יכולות להיות ההשלכות של הימצאות בסביבה לא מוגנת בהריון? ממה שידוע לי לפחות שתי נשים עברו באותו המשרד הריון ולידה רגילים.
סופ"ש נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד``ר דני וולף31/08/2013אינני יכול להעלות אפילו על דל שפתותיי, או באחד התאים האפורים שבמוחי, אפשרות של חשיפה לקרינה מייננת, קרינת רנטגן בהיריון.
אין תשובה, אין אופציה כזאת, אין שום אפשרות כזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)