מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בהריון וסלולארירויטל04/09/2013
אני בהריון בשליש הראשון וחברה התקשרה אלי חמש פעמים ודיברתי איתה כל פעם שעה בפלאפון. הפלאפון היה ממש קרוב אלי כלומר החזקתי אותו קרוב אל הראש.
עשיתי לעוברים שלי נזק אני משערת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהריון וסלולארי - תגובה
רם דישון07/09/2013לא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה ומגינות עליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רם, בקשר לתשובה שענית לי
רויטל07/09/2013כתבתי לך שדיברתי הרבה בפלאפון קרוב מאוד לאוזן שיחות במשך כשעה שעתיים רצוף, משהו כמו 6 שיחות כאלה. שאלתי אותך אם יכול להיות שנוצר נזק לעוברים וענית לי שלא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה.
אבל לפי מה שאני קוראת בכל המחקרים, כתוב שמחקרים גילו בצורה מפורשת שאישה בהריון שמדברת בפלאפון אפילו מספר שיחות קצרות ליום כשהפלאפון קרוב לאוזן, מעלה ב 50% את הסיכון לילדים עם בעיות התנהגותיות. ויש הרבה מחקרים כאלה שכתובים באינטרנט. ואני לא דיברתי שיחות קצרות, דיברתי ממש שיחות של שעה ושעתיים, כמה וכמה שיחות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום רם, בקשר לתשובה שענית לי - תגובה
רם דישון07/09/2013אם כך קראת באינטרנט על מחקרים אלו- מדוע את שואלת בפורום?
רשמת "אפילו מספר שיחות קצרות ליום "- הכוונה היא במשך ימים רבים; את שוחחת סה"כ 6 שיחות.
למרחק מהנייד לאנטנה הקרובה יש חשיבות רבה למחקר כזה; האם מישהו בדק והשווה נקודה זו? (בארץ צפיפות האנטנות גדולה יחסית לחו"ל, ולכן הספק השידור של הנייד נמוך, ולנקודה זו משמעות כבדה).
על סמך נתונים אלו לא הייתי מסיק מסקנה שנגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)