בהריון וסלולארי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בהריון וסלולארי
    רויטל
    04/09/2013

אני בהריון בשליש הראשון וחברה התקשרה אלי חמש פעמים ודיברתי איתה כל פעם שעה בפלאפון. הפלאפון היה ממש קרוב אלי כלומר החזקתי אותו קרוב אל הראש.
    עשיתי לעוברים שלי נזק אני משערת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהריון וסלולארי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון וסלולארי - תגובה

רם דישון
    07/09/2013

לא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה ומגינות עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רם, בקשר לתשובה שענית לי

רויטל
    07/09/2013

כתבתי לך שדיברתי הרבה בפלאפון קרוב מאוד לאוזן שיחות במשך כשעה שעתיים רצוף, משהו כמו 6 שיחות כאלה. שאלתי אותך אם יכול להיות שנוצר נזק לעוברים וענית לי שלא, כי הנוזל ורקמות הגוף בולעות את הקרינה.
    אבל לפי מה שאני קוראת בכל המחקרים, כתוב שמחקרים גילו בצורה מפורשת שאישה בהריון שמדברת בפלאפון אפילו מספר שיחות קצרות ליום כשהפלאפון קרוב לאוזן, מעלה ב 50% את הסיכון לילדים עם בעיות התנהגותיות. ויש הרבה מחקרים כאלה שכתובים באינטרנט. ואני לא דיברתי שיחות קצרות, דיברתי ממש שיחות של שעה ושעתיים, כמה וכמה שיחות כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רם, בקשר לתשובה שענית לי - תגובה

רם דישון
    07/09/2013

אם כך קראת באינטרנט על מחקרים אלו- מדוע את שואלת בפורום?
    רשמת "אפילו מספר שיחות קצרות ליום "- הכוונה היא במשך ימים רבים; את שוחחת סה"כ 6 שיחות.
    למרחק מהנייד לאנטנה הקרובה יש חשיבות רבה למחקר כזה; האם מישהו בדק והשווה נקודה זו? (בארץ צפיפות האנטנות גדולה יחסית לחו"ל, ולכן הספק השידור של הנייד נמוך, ולנקודה זו משמעות כבדה).
    על סמך נתונים אלו לא הייתי מסיק מסקנה שנגרם נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו