מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פלסטיקיעל08/09/2013
שלום, יש לי מספר שאלות לגבי מוצרי פלסטיק:
1. בגנים של בנותי אוכלים ארוחת צהריים חמה על צלחות פלסטיק (לא חד פעמי). האם זה מסוכן (מבחינת שחרור של חומרים מסוכנים)?
2. אני יודעת שאסור להשאיר בקבוקים/מוצצים וכו' מפלסטיק ברכב כדי שלא יתחממו מדי. שאלתי היא- אם בטעות שכחתי באוטו בקבוק של התינוקת או שלי למספר ימים, האם אני צריכה לזרוק אותו או ששטיפה יסודית במים וסבון תוציא את החומרים הלא טובים?
3. האם מותר לאכול אוכל חם בכלים חד פעמיים מפלסטיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלסטיק - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א09/09/20131. אם לא מחממים את הצלחת בתנור, ורק שמים עליה אוכל, לא נראה לי סיכון.
2. בקבוק פלסטיק שהיה במכונית בשמש , פשוט לשטף היטב במים.
עם מכונית, הבעייה יותר חמורה: ציפויי הפלסטיק של המושבים, והפנלים הקדמיים, מתחממים בשמש ופולטים מסרטנים, בפרט ביספנול A, בכמויות מדאיגות. לכן יש לפתוח את דלתות המכונית לאיוורור, לכמה דקות, לפני שנכנסים.
כל טוב, ושנה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)