מכשיר סלולארי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכשיר סלולארי
    דורון
    03/10/2013

יש לי כמה שאלות לגבי מכשיר סלולארי, אני שואל באופן כללי וספציפי על אייפון או גלקסי אותם אני מחזיק כרגע. מה המרחק שעליי לשמור מהפלאפון שלי בחיי היומיום הכוונה בזמן שאני לא גולש, בזמן שהוא בתיק, אולי מחובר לווי-פיי. האם יש מרחק מסוים שעליי לשמור ממנו? האם עדיף לכבות את הפלאפון כשאני הולך איתו בתיק או כשאני בפגשיה בבית קפה והוא בתיק שנמצא על גב כיסאי?

בנוסף רציתי לשאול אם כשאני משתמש באוזניות אויר האם זה משנה אם הפלאפון מחובר באותו רגע לגוגל או לוואטס אפ? האם עדיף לכבות את כל התוכנות גם כשמשתמשים באוזניות אוויר אלחוטיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר סלולארי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר סלולארי - תגובה

ד``ר דני וולף
    03/10/2013

עדיף 20 ס"מ מהגוף, אבל עוד מעט נגיע לכך שנלך עם הסמרטפון בתוך עגלת סופר ונדחוף את העגלה לידינו.
    במציאות, להחזיק את הטלפון ביד אין שום בעיה, בטוח לחלוטין. להשתדל לא לשים בכיס המכנסיים ליד האשכים, הוכח שמוריד את איכות הזרע, ולא לתלות על החגורה, קרוב לכבד (בימין), או לטחול (בשמאל).
    דיבור עם אוזניות אויר בטוח לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק

דורון
    04/10/2013

וכשהמכשיר בתיק? אין שום משהו שצריך להקפיד עליו?
    אוזניות אויר בטוח גם כשהאינטרנט דולק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק - תגובה

רם דישון
    04/10/2013

חיובי לשתי השאלות. בתיק זה בטוח, ואוזניות אויר בטוחות גם כשהאינטרט דולק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק קרוב לגוף

דורון
    06/10/2013

מצטער על ריבוי השאלות פשוט רוצה להבין, אם התיק צמוד לגוף מה גורם לזה להיות לא מסוכן? אם הוא בקרבה של פחות מ20 ס"מ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיק קרוב לגוף - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/10/2013

ברפואה כמו באהבה אין בטוח ואין לעולם לא.
    כשהפלאפון נמצא ליד האוזן לזמן רב כשמדברים אתו בלי דיבורית, לא דומה הדבר לפלאפון שנמצא בתיק על הבגדים ואמור לעבור שכבת עור, ושומן עד שמגיע לאברים הפנימיים. לא צריך להיות מומחה גדול להבין זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו