מנורת קריאה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מנורת קריאה
    דורון
    03/10/2013

שלום, בצידי המיטה שלי ישמנורת קריאה שנדלקת כשאני נוגע בגוף המנורה וניתן לקבוע את רמת האור שהיא מפיצה על ידי כמות הנגיעות בה. הכבל שלה מחובר לשקע שנמצא מאחורי הראש שלי כשאני הולך לישון, האם הכבל, השקע או המנורה מפיצים איזה שהיא קרינה? האם יש מנורות שכן מפיצות קרינה?

בנוסף יש לי מכשיר רדיו שיש לו חיבור לאייפון כדי להשמיע מוסיקה והמכשיר מחובר באמצעות שנאי שנראה כמו מטען לשקע, האם מכשיר זה מפיץ קרינה? מכיוון שהוא גם מחובר מאחורי הראש שלי בתוך שקע שנמצא מתחת למיטה

המון תודה
    שינה ערבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנורת קריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנורת קריאה - תגובה

ד``ר דני וולף
    03/10/2013

מכשיר או שנאי שאינו דולק לא מקרין, גם אם הוא בתקע.
    השנאים מקרינים כולם כשהם פועלים, אולם לזמן קצר של כמה שעות ביום במיטה לפני השינה אין בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בלי שנאי

דורון
    04/10/2013

גם מנורות רגילות שהן ללא שנאי אלא עם יציאה רגילה גם מקרינות כשפועלות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בלי שנאי - תגובה

רם דישון
    04/10/2013

זניח לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו