קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    רותי
    14/10/2013

אני אובדת עצות יש לי רק 2חדרים בבית אחד חדר שינה והשני סלון הראוטר מותקן יחד אם הטלויזיה והכבלים הטכנאי שם אותם המרחק שאנו יושבים ואפילו נירדמים שם הוא בערך חצי מטר אין לנו אופציות נוספות האם אני יכולה להיות רגועה מבחינת קרינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה - תגובה

רם דישון
    14/10/2013

כבי אותו בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר

רותי
    14/10/2013

אי אפשר זה פרוצדורה שלמה כי זה מחובר עם כל מיני חוטים לטלויזיה והכבלים זה כל כך מסוכןוגם לראוטר זה מחובר יחד במלא חוטים האם ישנם מחקרים שזה כל כך מסוכן כמה שעות אפשר כן להיות יחד עם ראוטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר - תגובה

רם דישון
    14/10/2013

קחי גליל של ניר טואלט, עטפי אותו היטב מכל צידיו בניר כסף (פרט לתחתית) ובלילה הלבישי אותו על האנטנה של הראוטר. לא כל כך בריא לראוטר, אבל מאד בריא לבני הבית.
    נסי את זה גם ביום. אם לא תרגישי ירידה בביצועים- השאירי אותו קבוע.
    בנוסף, יש (או צריך להיות) על הראוטר מפסק בצד שמכבה אותו, כך שניתן לכבות אותו ללא צורך לנתק חוטים.
    אחד משני הפתרונות הללו יעבוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו