מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה כתוצאה מחשיפה לשנאינטלי18/10/2013
שלום,
במשרד שבו אני עובדת התגלה כי מתחת לרצפה (בדיוק היכן שישבתי) ישנו שנאי של חברת חשמל, שמייצר שדה אלקטרומגנטי של 10 גאוס.
במיקום זה ישבתי במשך כשנה וחצי רצוף במשרה מלאה, כ-6 שעות עבודה ביום.
משנתגלה העניין, הועברתי למשרד אחר במיידית.
שאלותיי הן:
1. עד כמה חמורה החשיפה שלי לקרינה הנ״ל?
2. מה עלולה להיות הסכנה הבריאותית?
3. האם מומלץ לבצע בדיקות רפואיות? אם כן, אילו?
4. לאיזה גוף ניתן לפנות בנדון על מנת להתלונן בעניין?
אשמח לתשובותיך,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה כתוצאה מחשיפה לשנאי - תגובה
ד``ר דני וולף19/10/2013סכנה זניחה, אם בכלל. אין צורך בבדיקות מיוחדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת קרינה מותרת
נטלי19/10/2013תודה ד״ר וולף.
אני שמחה לשמוע שאינני בסכנה.
השאלה שלי מקורה בנתונים שקראתי באינטרנט לגבי רמת הקרינה
המותרת: 2 מיליגאוס ביממה, ואילו החשיפה שלי הייתה
הרבה יותר גבוהה ולמשך זמן רב.
לפיכך, האם אוכל לשוב ולעבוד במשרדי הישן, שכרגע ריק ונטוש?
ומהי רמת הקרינה המותרת ומשך החשיפה האפשרי?
תודה,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת שדה אלקטרומגנטי
נטלי23/10/2013ד״ר וולף שלום,
בחלק מהפניות של אנשים בפורום נטען כי רמות קרינה
של 4 מיליגאוס נחשבות גבוהות, ואילו אני כשפניתי
לפני כשבוע לגבי 10 מיליגאוס- נטען על ידך שזה
זניח.
אנא בדיקתך ותשובתך החוזרת.
תודה רבה,
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת שדה אלקטרומגנטי - תגובה
ד``ר דני וולף24/10/2013אחזור שוב על העובדות: בעבודות המדעיות המשמעותיות נמצא שילדים שגרו באזור של כבלי מתח גבוה, כלומר שהיו חשופים רוב שעות היום לרמת קרינה של מעל 4 מיליגאוס, במשך 10 שנים!!!! עלתה אצלם שכיחות הסרטן.
אצלך, תודה לאל זה לא המצב! אם תחלקי את החשיפה שלך (באופן תיאורטי) ל- 24 שעות ביממה גם כן לא תגיעי לרמת החשיפה המסוכנת.
יחד עם זאת אינני מאושר מהמצב הזה, הייתי ממליץ להימנע ממצב שבו נמצאים שעות ארוכות למשך שנים ברמות שהם מעל 4 מיליגאוס, אבל בוודאי שלא "לחשב" את הסיכון לאחר מעשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)